SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Maçları Deplasmanda

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:10:53
İlk Maçları Deplasmanda
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın bayan futbolundaki tek temsilcisi Malatya Bayanlar Spor Kulübü, yeni sezona deplasmanda oynayacağı karşılaşmayla başlayacak. 3. Lig'de 2. sezonunu yaşayacak olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, bu sezon 2. Lig hedefini gerçekleştirmek istiyor. 

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup'ta yer alan kırmızı mavililer, ligin ilk haftasında 8 Kasım Pazar günü Tokat ekibi Ufuk Keleş Gençlik Spor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 12.00'da başlayacak. 

Kadınlar Futbol Ligi'nde 2012-2013 sezonundan itibaren mücadele etmeye başlayan Malatya Bayanlar Spor Kulübü,sezonun ilk haftalarında oynadığı 3 karşılaşmanın 2'sini kazanırken, 1'ini kaybetti. 

-2 sezon 2. Lig'de mücadele etti-

2012-2013 sezonunun ilk haftasında sahasında Kızıltepe Belediyespor'u konuk eden Malatyalı bayanlar, mücadeleyi 4-3 kazanmıştı. Bayanlar 2. Lig'deki ilk sezonunu 13 puanla 5. sırada tamamlamıştı. 

2013-2014 sezonunda ilk hafta maçını sahasında oynayan mavi kırmızılılar, Maraşgücü Spor'a 3-0 yenilmiş, o sezonu ise 19 puanla 6. sırada tamamlamıştı.

2014-2015 sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Kadın Ligleri'nde yaptığı düzenlemeyle birlikte 3. Lig'de mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 7. gruptaki ilk maçını sahasında Geçit Belediyespor ile oynamış ve mücadeleyi 4-1 kazanmıştı. Malatyalı bayanlar, normal sezonu 24 puanla 2. sırada tamamlasa da, 2. Aşama maçında Van Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 yenilerek, 2. Lige çıkma şansını yitirmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız