SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlk Maçta Bitirmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:51:36
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Cafer Aydın, Play-off'ta ilk maçta işi bitirmek istediklerini söyledi. 

Giresunspor karşısında kendilerine yakışan futbolu oynayacaklarını belirten Aydın, "Giresun’da Malatya şehrine yakışan bir futbol oynayıp döneceğiz. Çıkıp aslanlar gibi mücadelemizi oynayacağız. Maçın skoru ne olur ya da kim şampiyon olursa bizi ilgilendirmiyor. Sakat ve cezalı oyuncularımız var. Bunları dinlendirmeyi düşünüyoruz. Çünkü Perşembe günü kendi sahamızda, Play-off’un ilk maçına çıkacağız. Sahada Malatya şehrine yakışan futbol oynayıp, Malatya’ya döneceğiz. Biz bir şehri temsil ediyoruz. Bir kurumu temsil ediyoruz. O şehre laf gelmemesi için elimizden geleni yapıp, gönül rahatlığıyla dönmek istiyoruz" dedi.

"İLK MAÇTA İYİ BİR SONUÇ ALMAK İSTİYORUZ"

Aydın, takım olarak Play-off'u düşündüklerini vurgulayarak, "Giresun’dan gelip hazırlıklarımızı ara vermeden yapacağız. Rakibimiz kim olursa olsun korkmuyoruz. Malatya şehrinin perşembe günü bir bütün olup, o stadı doldurması gerek. Malatya’nın bunu hak ettiğini insanlara göstermemiz gerekiyor. Malatya’nın bu lige layık olmadığını, bir üst ligi hak ettiğini göstermemiz gerekiyor herkese. Hatayspor maçında o tribünü seyircimiz nasıl doldurduysa, bu maçta da öyle olması gerek. Hatay maçında kale arkası boş kalmıştı. Oranında dolmasını istiyoruz. İlk maçta garanti edip, ikinci maça öyle gitmek istiyoruz. Taraftarımızı son maça kadar yanımızda görmek istiyoruz. Gelen seyircilerin takımı desteklemesini istiyoruz. Taraftarların küfürlü tezahüratta bulunmaması çok önemli" diye konuştu.

"BÜTÜN OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM"

Bütün oyuncularına güvendiğini ve sahada görev alan her futbolcunun elinden geleni yapacağını ifade eden Aydın, "Orta saha oyuncumuz Serkan Göksu Play-off’un ilk maçına yetişemeyebilir. Onun dışındaki oyuncuların yetişeceğini düşünüyorum. Bu dakikadan sonra eksiğimiz var demek yanlış olur. Bu takımda 24 tane aslan gibi futbolcu var. Kime ne görev verilirse çıkar elinden geleni yapar. İdman eksiği olmalarının bu saatten sonra bir önemi yoktur. Çünkü o sahada gönlünü ve yüreğini en üst seviyeye çıkardığın zamanda başarılı olursun. Ben geldikten sonra oynamayan oyuncular formayı aldı. Diğer oyuncu bekleyip tekrardan devam etti. O yüzden ben tüm oyuncularıma güveniyorum" ifadelerini kullandı.

"GENÇ OYUNCULARA ŞANS VERECEĞİM"

Giresunspor karşısında genç oyunculara da şans vereceğini kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, "Mert Ali Turgut yetenekli bir çocuk. Burada onunda hizmeti var. Sezon başından beri takımın içinde. Onu motive etmek adına kaptan çıkarabilirim. Malatya’nın kendi çocuğu. Bence daha önce şans verilmeliydi. Şimdi rahat bir maç. Hafta sonu oynatacağım. Daha öncede devam etseydim o çocuğu her zaman oynatırdım. Mert Ali buranın vazgeçilmez bir oyuncusu da olabilirdi. Sezonun başında çalışmış arkadaşlar sezonun rahat maçlarında forma şansı verseydi, Mert Ali’nin durumu çok farklı olabilirdi. Çok yetenekli bir oyuncu. Malatya’ya uzun yıllar hizmet edeceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız