SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Maçta Galibiyet Hesabı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:13:56
İlk Maçta Galibiyet Hesabı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar 3.Ligi 7.Grupta mücadele edecek olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 8 Kasım Pazar günü deplasmanda Tokat temsilcisi Ufuk Keleş Gençlikspor’a konuk olacak. Malatyalı bayanlar, deplasmanda 'merhaba' diyeceği sezona galibiyetle başlamanın planlarını yapıyor. 

Malatya’nın tek bayan takımı olma unvanını elinde bulunduran Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 2015-16 sezonda ilk maçını Tokat temsilcisi ile yapacak. 10 takımın mücadele edeceği ligde fikstür çekimi gerçekleşti. Temsilcimiz Malatya Bayanlar Spor Kulübü ilk maçını 8 Kasım Pazar günü deplasmanda Ufuk Keleş Gençlikspor ile yapacak. Lige iyi bir başlangıç yapmak isteyen mavi kırmızılılar, ilk maçından galibiyetle ayrılmak istiyor. 

Fikstür Çekimini değerlendiren Kulüp Başkanı Doğan Çelebi, “2015-16 Sezonu herkese hayırlı uğurlu olur inşallah. İlk maçımız Tokat temsilcisi Ufuk Keleş Gençlikspor ile yapacağız. Zor maç olacak. İlk maçımızda centilmence ve dostça bir müsabaka olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kadınlar 3.Ligi 7. Grup 1. hafta programı şöyle:

Kılıçaslan Yıldızspor – Galata Sağlık Sanat Spor:

Ufuk Keleş Gençlikspor – Malatya Bayanlar Spor Kulübü:

Toki İlköğretim Gençlik ve Spor - Kayseri Gençler Birliği:

Erbaa Gençlikspor - Yıldırım Beyazıt Şafakspor:

Kayseri Atletikspor - Güneş Spor:

Türkiye Kadınlar 3.Ligi 7’nci Grupta Malatya Bayanlar Spor'un fikstürü şöyle:

2.Hafta: Malatya Bayanlar Spor Kulübü – Erbaa Gençlikspor:

3.Hafta: Malatya Bayanlar Spor Kulübü – Yıldırım Beyazıt Şafakspor:

4.Hafta: Kayseri Gençler Birliği - Malatya Bayanlar Spor Kulübü:

5.Hafta: Malatya Bayanlar Spor Kulübü – Güneş Spor:

6.Hafta: Galata Sağlık Sanat Spor - Malatya Bayanlar Spor Kulübü:

7.Hafta: Malatya Bayanlar Spor Kulübü – Kılıçaslan Yıldızspor:

8.Hafta: Kayseri Atletikspor - Malatya Bayanlar Spor Kulübü:

9.Hafta: Malatya Bayanlar Spor Kulübü – Toki İlköğretim Gençlik ve Spor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız