SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Mezunlardan Destek

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:10:52
İlk Mezunlardan Destek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde bulunan, eğitim ve öğretime 1966 yılında başlayan Milli Egemenlik İlköğretim Okulu’nun ilk mezunları, sosyal medyada bir araya gelerek okullarına kitap bağışladılar. 

Okulun ilk öğrencisi ve mezunlarından olan Yaşar Uçar Aker, Nezihe İnce, Hayriye Bakan, H.Murat Yavaşoğlu ve A.Vahap Kaygusuz mezun oldukları okulun Müdürü İlhan Hayta ile bir süre görüşerek sohbet ettiler. Okudukları okulu ve oturdukları sıraları yeniden görmenin heyecanını yaşayan eski öğrenciler, kendi aralarında temin ettikleri yaklaşık 300 civarında kitabı okullarına teslim ettiler.

Okula bağışlanan kitaplarla ilgili olarak bilgi veren okulun eski öğrencilerinden A.Vahap Kaygusuz, “Okula bağışladığımız kitaplar, kendi kütüphanelerimizde yer alan kitaplardan oluşuyor. Bağışladığımız kitaplar içinde Türk ve Dünya edebiyatında yer alan önemli eserlerin yanında, öğrencilerin kaynak olarak kullanabilecekleri, kendi seviyelerine uygun kitaplar da yer alıyor. Amacımız okuma alışkanlığına katkı sunmaktır. Bize bu imkanı sağlayan Okul Müdürü Yardımcısı Adnan Ekici’nin şahsında okul idaresine teşekkür ederiz” dedi.

Okul Müdürü Yardımcısı Adnan Ekici ise, “Okulumuzun ilk mezunlarını aramızda görmek bizleri sevindirdi. Hele böyle bir anlamlı bağış ile bir araya gelen eski mezunlarımızı okulumuzda görmek bizleri ayrıca memnun etti” diyerek kitap bağışından dolayı da teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız