SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Müdahale Zabıtadan

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Belediye otobüsünün çarptığı yaşlı şahısa ilk müdahaleyi yine belediyenin zabıta memuru yaptı. Kaza, Malatya merkez İnönü Caddesi Kız Meslek Lisesi'nin önünde meydana geldi.

Malatya Belediyesi'ne ait F.M. yönetimindeki 44 FR 771 plakalı halk otobüsü, aniden yola çıkan 78 yaşındaki Aziz Gül'e çarptı. Çarpmanın etkisi ile baş kısmında kanama olan vatandaş yolun ortasında yattı.

Yerdeki vatandaşa ilk müdahaleyi Malatya Belediyesi'nde görevli Zabıta Memuru yaptı. Başında aldığı darbe nedeniyle kanaması olan vatandaşın başucunda duran Zabıta ve bir sivil vatandaş, yaşlı şahısla ilgilenmeye çalıştılar.

Bu esnada, kazadan sonra 5 dakika geçmemesine karşın, bazı vatandaşlar ambulansın geç geldiğini iddia ederek, bağırmalarına ise polis müdahale ederek, sakin olmalarını ve yaralıdan uzak durmalarını istedi. Olay yerinden geçen bir sağlık görevlisi bayan da yaralının yanına gelerek, acil servis görevlileri gelene kadar yaralıya ilk müdahalede bulundu.

Ambulansa konulan yaralı yaşlı şahıs, Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle oluşan karabalığı polis ekipleri yoldan uzaklaştırmakta zaman zaman sıkıntı yaşayarak, uyarı yapmak zorunda kaldı.

Yolcuları indirilen belediye otobüsünün sürücüsü gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız