SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlk Örnek.."

A- A+ PAYLAŞ

 

Malatya Aktif Matbaa, Basın, Kağıt, Ambalaj ve Reklam Sanayicileri Derneği (MAREMSAN) kuruldu.

Derneğin kurulması nedeniyle Gazeteciler Cemiyeti'nde basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasını okuyan MAREMSAN Başkanı Vahap Altınok, "Biz Kurucular Vahap Altınok (Başkan), Yusuf Günay (Başkan Yrd.), Hasan Güçlü (Başkan Yrd.),Ömer Küçük (Sayman) İsmet Yorulmaz (Üye), ,A.Gazi Karataş (Üye),Cumali Güler (Üye) şeklinde oluşturulmuştur. Bizim misyonumuz mesleki üyelerimizin çalışma alanlarını iyileştirmek, teknik açıdan ihtiyaçları gidermek suretiyle çözüm ve çözüm önerileri sunmak, iş verenleri mesleki, teknik ve sosyal açıdan açıklarını gidermek ve geliştirmektir. Çalışanlarımızında teknik ve mesleki eğitim kazandırmak çalışma imkanlarını iyileştirmek, sosyal ve kültürel eksikliklerini gidererek standartların üzerine mesleki icraatlarını sunmak için görev yapmaktır" ifadeleri kullandı.

"MAREMSAN'ın vizyonu da bu çalışmalar sonucu siz kamuoyunun ihtiyacı olan sektörümüzde mesleğinin uzmanı olan kuruluşlarla sektörel materyallerinizi güvenli, kaliteli zamanında ve fiyatlandırmasında hiçbir zaman olumsuz teredüte yer bırakmayıp Malatyamızda faaliyet gösteren meslektaşlarımızdan hizmet ve ürünlerimizi memnuniyetle alabilecekler" diyen Altınok, açıklamasını şöyle tamamladı:

"MAREMSAN memleketimizde hizmet ve ürün sunumunda bir örneği teşkil oluşturacak meslektaşlarımızı birlik ve beraberlik içinde bir çatı altında sorun ve problemleri çözen, alan ve satan tarafların memnuniyetini ilke edinecektir. MAREMSAN derneği Türkiyede mesleki alanımızda ilk kurulan meslek kuruluşlarımızın birleşerek Ankara merkezli federasyonda derneğimiz kurucu üyesi olup 21 il içerisinde bulunmaktadır. Malatyamızın tüm kurum ve kuruluş yöneticileriyle diyalog içinde olacağımızı, sorun ve çözüm önerilerinde her türlü görüş ve önerilerine ihtiyaç duyduğumuzun bilinci içerisindeyiz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız