SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlk Otobüsün Şoförüydüm"

0
Güncellendi - 2016-02-20 03:44:13
A- A+ PAYLAŞ

Ankara’daki patlamada yaralanan Adıyamanlı Er Mahmut Berat Uyanık, tedavisinin tamamlanmasının ardından baba ocağına geldi.

Ankara’daki terör saldırısında yaralanan servis şoförü Ulaştırma Er Mahmut Berat Uyanık memleketi Adıyaman’a getirildi. Yaralı Er Mahmut Berat Uyanık’a annesi Aysel ve babası Emin Uyanık uzun süre sarıldı.

Olay esnasında en öndeki servis aracını kullanan Ulaştırma Er Mahmut Berat Uyanık, ışıklarda beklerken patlamanın biranda olduğunu, ardındaki aracın sürücüsünün arkadaşı olduğunu ve şehit olduğunu kaydetti. Patlamada “Camın üstüme geldiğini gördüm, başkada bir şey görmedim” diyen Uyanık, rütbeli ve sivil memurların yanı sıra kendi gibi er olan şoför arkadaşının da şehit olduğunu söyledi.

Oğlunu sağ salim görmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren anne Aysel Uyanık, “Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun. İnşallah Allah’ım ortalığa rahatlık verir. Olayı ilk duyduğumuzda şok olduk. Oğlumuza bir şey oldu sandık. Olayı ilk olarak oğlumuzdan duyduk. Kendisi bize arayarak, ‘Patlama oldu anne korkmayın, benim bir şeyim yok’ dedi. Daha sonra televizyona baktığımızda çok kötü bir şeyin olduğunu gördük. Çok huzursuz olduk, 3 gün kendimize gelemedik. Çok şükür Allah’ıma oğluma sağ salim kavuştum. Allah o kötü niyetli kişileri ayıktırsın. Onlar yanlış yoldalar. İnsan insana kasıtlı bir şekilde bunu yapamaz” diye konuştu.

Baba Emin Uyanık ise, oğluna kavuştuğu için çok mutlu olduğunu belirterek, “Oğluma kavuştuğum için çok seviniyorum, dünyalar benim oldu. Her şey bir yana oğlum bir yana. Oğluma kavuştuğum için çok mutluyum. Allah devlete zeval vermesin. Olayı ilk öğrendiğimizde çok stres yaşadım. Yanına gidemedim diye stres yaşadım. Sayın Valimiz Meclis Başkanvekilimiz Ahmet Aydın ve Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu bizi yalnız bırakmadılar. Hepsinden Allah razı olsun. Allah o teröristleri ayıktırsın. Allah kötü emellerden uzak eylesin” ifadelerini kullandı.

Adıyaman- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız