SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Rakip Adana Demirspor

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatya Spor'un play-off ilk rakibi Adana Demirspor oldu.

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta sezonu 5. sırada tamamlayarak play-offa kalan Yeni Malatyaspor, 15-22 Mayıs 2011 tarihleri arasında Antalya'da oynanacak play off maçlarına Adana Demirspor maçı ile başlayacak.

 

Yeni Malatyaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Özcan Dündar, kura sonucunda play-off'da ilk maçın Adana Demirspor'a çıkmasını değerlendirirken, "Bilindiği gibi, Play-off maçlarına, şehir takımları Malatya, Adana ve Sakarya takımları iştirak ediyor. Adana Demirspor'da şehir takımı. Adana Demirspor güçlü bir takım. Ancak, ilk maçı kazanıp güçlü bir takım olduğumuzu göstermek istiyoruz" ifadelerini kullandı. Takımın Antalya'da kampta olduğunu hatırlatan Dündar, takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmadığını da sözlerine ekledi.


 

2010 - 2011 Spor Toto 2. Lig play-off maç takvimi şöyle:

 

15 Mayıs Pazar

1.Maç
YENİ MALATYASPOR
ADANA DEMİRSPOR
Mardan Antalyaspor Stadı
17.00

2.Maç
BANDIRMASPOR
BEYPAZARI ŞEKERSPOR
Mardan Antalyaspor Stadı
20.30

16 Mayıs Pazartesi

3.Maç
SAKARYASPOR A.Ş.
KONYA TORKU ŞEKERSPOR
Mardan Antalyaspor Stadı
17.00

4.Maç

EYÜPSPOR

BUGSAŞSPOR
Mardan AntalyasporStadı
20.30

18 Mayıs Çarşamba

5.Maç

1. Maç Galibi

2. Maç Galibi
Mardan Antalyaspor Stadı
19.00

19 Mayıs Perşembe

6.Maç

3. Maç Galibi

4. Maç Galibi
Mardan Antalyaspor Stadı
19.00

22 Mayıs Pazar FİNAL

7.Maç

5. Maç Galibi

6. Maç Galibi
Mardan Antalyaspor Stadı
19.00

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız