SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Saha Gezisi Eskimalatya'ya

0
Güncellendi - 2018-05-08 05:06:11
İlk Saha Gezisi Eskimalatya'ya
A- A+ PAYLAŞ

  • Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Polat, ilk saha gezisini Battalgazi ilçesinin eski merkezi olan Eskimalatya'ya yaptı ve yol yapım çalışmalarını inceledi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, altyapısı baştan aşağı yenilenen Eskimalatya Karahan, Dolamantepe ve Meydanbaşı mahallelerinde asfalt serimi ve parke taşı çalışmaları yapıyor.

Havaların elverişli hale gelmesiyle birlikte saha çalışmalarını Malatya’nın her noktasında yoğun bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, altyapısı yenilenen cadde ve sokaklarda üstyapı çalışmaları yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi, çalışmalar kapsamında Eskimalatya Meydanı, Ahmet Yesevi Caddesi, Yarımcahan yolu, Meydanbaşı Caddesi, İstasyon Caddesi ve Osman Ateş Caddelerinde sıcak asfalt; Kervansaray ve Ulu Camii çevrelerinde parke taşı tamiri, bazı sokaklarda ise yeni düzenleme çalışmaları yapıyor.

Eskimalatya’da geçtiğimiz aylarda Alacakapı Kümeevleri mevki, Küçük Sanayi içi, Alibaba Mezarlığı-demiryolu köprüsü arası sıcak asfalt ile kaplanmıştı. Bölge de yol genişletme çalışmaları da yapan Büyükşehir, Eskimalatya-Baraj yolunda da çalışmaya devam ediyor.

Başkan Polat’tan inceleme

Milletvekili aday adayı olan Ahmet Çakır'ın istifası üzerine Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkanı iken Büyükşehir Belediye Başkanlığına, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Büyükşehir Meclis Başkanı Şefik Şengün'le birlikte talip olan, AKP Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz hafta başında mülakat için Gürkan ve Şengün'le birlikte Ankara'ya çağrılan, burada başkan adayı olarak belirlenen ve Cuma günü Büyükşehir Meclisi'nde Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Hacı Uğur Polat, çalışmaların devam ettiği Eskimalatya İstasyon Caddesinde incelemelerde bulunup, çalışmalar ile ilgili açıklamalar yaptı.

Battalgazi’nin tarihi anlamda Malatya için çok büyük öneme sahip olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Tarihi değerlerimizin bulunduğu Eskimalatya mevkii bu anlamda özel ilgi istiyor. Büyükşehir Belediyemiz burada yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. 1.2 kilometre uzunluğundaki İstasyon Caddemizin de altyapısını yeniledik. Bu çalışmaların devamında caddemizde şuan sıcak asfalt çalışması yapıyoruz. Emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • mert (5 yıl önce)
    eee tabi Adıyamanlı nüfusunun en fazla olduğu yeri ziyaret edecek.siz ne bekliyordunuz. Akçadağ'ı mı ziyaret edecekti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sözcü (5 yıl önce)
    Siz belediye başkanları yanınızda ordu ile gezmek zorundamısınız Selahaddin gürkanda sende o kadar adam ne işe yarıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Gövde gösterisi mi acaba.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    Rabbim yolunu açık etsin başkanım seni destekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (5 yıl önce)
    Artık buralarada hakimim gezisi mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen Battalgazi oldu abuzergazi selahattin e cevap veriyor gerçi selahattin bile adıyamanlıları full belediyeye doldurduu
    0
    0
    Yanıtla