SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Sefer 141 Yolcuyla

A- A+ PAYLAŞ

Almanya-Malatya arasında karşılıklı direkt uçak seferi başladı. Almanya'nın Duesseldorf kentinden kalkan ve yurtdışından yapılan ilk sefer olma özelliğini de taşıyan yolcu uçağı 141 yolcu ile Malatya'ya iniş yaptı. Aynı uçak Malatya'dan da 31 yolcu ile geri dönüş yaptı.

Malatya'ya ilk yurtdışı yolcu uçağı seferi gerçekleştirildi. Malatya Erhaç Havaalanı'na İçişleri Bakanlığı'nın geçici hudut statüsü vermesinden sonra Öger Tur tarafından ilk yolcu uçağı seferi gerçekleştirildi.

Almanya'nın Düsseldorf kentinden kalkan uçak, 141 yolcusu ile Malatya Erhaç Havaalanı'na iniş yaptı. Malatya'ya yurtdışından uçakla gelen ilk yolcuları Vali Yardımcısı ve Havaalanı Mülki İdare Amiri Bayram Öz karşıladı.

Yolcular, oluşturulan pasaport kontrol noktalarından geçtikten sonra, bagajlarını alıp havaalanından ayrılırken, direkt uçuş için memnuniyetlerini dile getirdiler.

Malatya'dan yurt dışına giden yolcular için oluşturulan pasaport noktalarında işlemlerini yaptıran toplam 31 kişi de dönüş seferiyle Almanya'ya gitti.

Vali Yardımcısı Bayram Öz, Malatya Havaalanı'na yurt dışından artık uçakların yolcu getirip götürebileceğini belirterek, alt yapı hizmetlerinin bu konuda yerine getirildiğini söyledi.

Yolcular ise böyle bir hizmetten dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, teşekkür etti.

Bu arada, Öger Tur'un Haziran 2007'ye kadar haftada 1 gün, bu dönemden sonra ise haftada 4 gün sefer yapacağı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız