SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlk Sezonda Şampiyon Olduk"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:28:02
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nde  A Grubunda Darendespor, B Grubunda ise 1966 Malatya Gençlikspor gruplarını lider tamamlayarak 1.Amatör Küme Büyükler Ligi’ne yükseldiler.

Son hafta maçlarında Darendespor rakibi ve en yakın takipçisi Karakavakspor ile 2-2 berabere kaldı ve sezonu 33 puanla şampiyon olarak bitirdi. B Grubunda ise 1966 Malatya Gençlikspor haftayı maç yapmadan 3 puan alarak geçirdi ve en yakın takipçisinin 5 puan önünde grubunu lider tamamladı.

1966 MALATYA GENÇLİKSPOR YÖNETİCİSİ GÜNATA: “ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

2.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nde sezonun tamamlanmasının ve şampiyon takımların belli olmasının ardından bir açıklamada bulunan 1966 Malatya Gençlikspor’un futbolcusu ve yöneticisi Kürşad Günat’a şampiyonluk oldukları için futbolcularına teşekkür ettiğini ifade etti.

Yeni kurulan bir kulüp olmalarına rağmen henüz ilk yıllarında büyük bir başarı elde ettiklerini kaydeden Günata, “1966 Malatya Gençlikspor’un hem yöneticiliğini yaptım, hem de sahada futbolcularla birlikte ter döktüm. Gerçekten güzel bir sezon geçirdik ve ilk sezonumuzda şampiyon olduk. Ben emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki sezon 1.amatörde de aynı başarıyı tekrarlarız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız