SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Toplantı Malatyalılarla

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:19:27
İlk Toplantı Malatyalılarla
A- A+ PAYLAŞ

Hemşehri dernekleriyle bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilki Anadolu Yakası Malatyalılar Derneği’nde düzenlenen toplantıda, seçim bildirgesinde yer alan vaatlerle ilgili bugüne kadar yapılanları anlattı. 

Maltepe Belediyesi tarafından düzenlenen “Hemşehri Buluşmaları”nın ilki, Anadolu Yakası Malatyalılar Derneği’nde yapıldı. Toplantıya Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yanı sıra, Malatyalılar Derneği Başkanı ve Esenkent Mahalle Muhtarı Sultan Şahin, Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları Canan Döner, Sinan Çetiz, Haydar Genç, Gültekin Karakaş ve Ömer Ekşioğlu, dernek yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Ali Kılıç, “Göreve geldiğim günden bu yana Maltepelilerle, sivil toplum kuruluşlarıyla yüz yüze, cemal cemale olacağım demiştim. Bunun için mahalle toplantılarını başlatmıştık. Adeta bir meclis gibi insanlar bir araya gelerek, taleplerini ve şikayetlerini iletiyordu. Siz istediniz, biz de yaptık. Sabah saatlerinde düzenlediğimiz mahalle toplantılarımızı, sizlerin isteğiyle artık akşamları da yapacağız. Böylece daha çok vatandaşımıza ulaşmış olacağız. Şimdi ilk kez Malatyalılar Derneği’ndeyiz. Malatya İsmet İnönü gibi, Turgut Özal gibi önemli devlet adamlarını yetiştirmiş büyük bir şehir. Burada olmaktan ve sizleri dinlemekten onur duyuyorum” dedi.

DERNEKLER İÇİN YERLEŞKE

Konuşmasından sonra göreve geldiği günden bu yana yapılan faaliyetleri bir sunumla anlatan Kılıç, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti yöneticileriyle yaptıkları buluşmalardan halk buluşmalarına; inanç kurumlarına dönük hizmetlerinden Ramazan, Muharrem ve Noel’de yapılan etkinliklere; altyapı çalışmalarından kentsel dönüşüme; engelliler, kadınlar ve çocuklara yönelik hizmetlerden işsizlik için çözüm projelerine; sportif faaliyetlerden kültür-sanat alanındaki gelişmelere; restorasyon çalışmalarından ilçeyi dünya kenti yapma yönündeki icraatlarına; yaşlılar ve bakıma muhtaçlar için yapılan bakım hizmetlerinden fuar projesi M’Expo’ya kadar birçok konuda vatandaşları bilgilendirdi. Derneklere bir müjde vererek, onlar için yerleşke açacaklarını da sözlerine ekleyen Kılıç, daha sonra vatandaşların sorularını cevaplandırdı. Toplantının bitiminde söz alan Malatyalılar Derneği Başkanı Sultan Şahin de, Kılıç’ın ezber bozan bir başkan olduğunun altını çizdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız