SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Toplantı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Forum Ortak Çalışma Girişimi, ilk "Önyargılar giremez" toplantısını gerçekleştirdi.

Milletvekillerini ayda bir de olsa seçmenlerle yan yana getirerek, sorunların tartışılmasının amaçlandığı TBMM Ortak Çalışma Girişimi'nin oluşturduğu Malatya Forum Ortak Çalışma Girişimi, ilk toplantısını Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nın salonunda yaptı.

Toplantıya,AKP Malatya Milletvekili İhsan Koca, AKP Malatya İl Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Tüketici Eğitim ve Koruma Derneği Başkanı Ali Düzova, Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesi Başkanı Ali Haydar Koyun, Türk İş Malatya İl Temsilcisi Servet Akbudak ile birlikte sendika ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Sivil Toplu Kuruluşları Çalışma Grupları Girişimi Başkanı Şanar Yurdatapan, "Bir çok milletvekili kendi teşkilatı üzerinden bilgi aldıklarını söyledi. Bu bilgilerde bir tehlike vardır. Çünkü teşkilatların da hedefleri var, siyasette yükselmek isterler. Ellerinde olan olumlu şeyleri iletirler, olumsuz olanları 'Dur bunu ben çözeyim de, başarı ile vereyim' derler. İktidar partisinin milletvekilleri, sayıları da çok, 'Biz diyorlar nöbete bindirdik, birimiz olmasak birimiz oluyoruz seçim bölgemizde, halkla birebir konuşuyoruz, görüşüyoruz'. Diyorlar ki, 'Gelenler, iş istiyor, terfi tayin işlerinin halledilmesini istiyor'. Milletvekilleri zamanının büyük bölümünü bireysel meselelerle harcıyor, öteki genel meseleler güme gidebiliyor" dedi.

Yurdatapan, ''Daha önceki milletvekillerinin başlattığı iyi bir şeyi sonra gelenler bitirip de kendi illerine karşı kötü durumda olmayı tabi ki istemeyeceklerdir. Milletvekilleri de bu toplantıların yararlarını göreceklerdir'' şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız