SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Transfer Adem

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig takımlarından Malatya Belediyespor (Yeni Malatya Spor) dış transferde Adem Sağlam ile resmi sözleşme imzaladı.

TFF 2. Lig takımlarından Tokatspor' da forma giyen ve stoper mevkiinde görev yapan 25 yaşındaki futbolcuyla 2 yıllık bir sözleşme imzalayan sarı siyahlı kulüpte, bugün imza töreni düzenlenirken, yönetici Abdullah Canpolat da törende hazır bulundu. İmza töreninde kısa bir konuşma yapan Canpolat, "Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Anlaştığımız oyuncuları önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Bank Asya 1. Ligi hedefliyoruz. Bu doğrultuda hedefi olan bir arkadaşımız olan Adem ile anlaştığımız için
mutluyuz" dedi.

Yeni Malatya Spor' un yeni transferi Adem ise, şampiyonluk hedefi olan bir takıma geldiğini belirterek, "Benimde bireysel olarak hedefim her zaman daha iyi yerlerde futbol oynamak bunun için Yeni Malatya Spor' un da şampiyonluk hedefi var. Arkadaşlarımdan buraya gelmeden önce gerekli bilgileri almıştım. İnşallah anlaşmamız iki taraf için de hayırlı olur" ifadelerini kullandı.

Daha sonra taraflar Adem Sağlam'ı 2 yıllığına Yeni Malatya Spor'lu yapan sözleşmeyi imzaladılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız