SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Veda Ziyareti Emniyete

A- A+ PAYLAŞ

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararıyla Ege Ordu Komutanlığı'na atanan 2. Ordu Komutanı Orgeneral Şükrü Sarıışık, Malatya'daki görevi sırasında emniyetle iyi bir diyalog içerisinde olduklarını söyledi.

Malatya'da 15 Ağustos 2006 tarihinde 2. Ordu Komutanlığı'ndan ayrılarak Ege Ordu Komutanlığı görevine başlayacak olan Orgeneral Şükrü Sarıışık, veda ziyaretleri kapsamında ilk ziyaretini Malatya Emniyet Müdürlüğü'ne yaptı. Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürleri tarafından polis mangası ile karşılanan Orgeneral Şükrü Sarıışık, 15 Ağustos 2006 tarihinde görevini devredeceğini bildirerek, 16 Ağustos 2006 tarihinde Ege Ordu Komutanlığı görevine başlayacağını ifade etti.

Burada kısa bir konuşma yapan Orgeneral Şukrü Sarıışık, "İlde bulunduğum 2 yılık süre içerisinde Emniyet Teşkilatı ile çok ahenkli bir çalışma ortamı buldum. Birlik ve beraberlik içerisinde, ülkenin milli birlik ve beraberliği konusunda arkadaşlarla çok iyi bir çalışma fırsatı bulduk" dedi.

Yakın korumasında ve yol geçişlerinde görev alan polis memurlarına teşekkür eden Orgeneral Sarııışk, "Özellikle benim korumama tahsis edilen arkadaşlar gece gündüz demeden çok güzel bir çalışma ortamı sağladı. Trafik konusunda hiçbir problem yaşamadık. Vatandaşı da fazla mağdur etmeme konusunda hassasiyetimizi onlarla paylaştık. Vefalı çalışmalarından dolayı tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum" ifadelerini kaydetti.

Orgeneral Sarıışık, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ile bir süre görüştü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız