SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Yardım Eğitimi Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:15:14
İlk Yardım Eğitimi Verildi
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Büyükşehir Belediyesi, ayrıca iş güvenliği ile ilgili de eğitimler vermeye devam ediyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında bir kısım işçi personeline yönelik ilk yardım eğitimi düzenledi. İlk Yardım Eğitimi’ne Malatya Büyükşehir Belediyesinde görevli kadrolu işçiler katıldı. Gruplar halinde verilen eğitimler sırasında eğitmen Nilgün Özmen tarafından olağan üstü ve acil durumlarda yaralı kişilere yapılması gereken ilk müdahale hakkında, uygulamalı bir şekilde ayrıntılı bilgi verildi. Toplam 16 saat verilen eğitim kapsamında solunum yetmezliği, kanama, kesik, kaza, tıkanma, boğulma, zehirlenme, hayvan ısırmaları, yaralanma gibi konularda uygulamalı eğitimler de verildi. Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki bütün Daire Başkanlıklarında görevli birer personele verilen İlk Yardım Eğitimi’nin ardından, eğitim alan personelin Sağlık İl Müdürlüğü tarafından yazılı ve uygulamalı sınava tabi tutulacakları, sınavı geçen personele ise İlk Yardım Kimliği ile Sertifikası verileceği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız