SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İlk Yardımcı Personel Eğitimi' Başladı

0
Güncellendi - 2016-05-25 02:47:59
'İlk Yardımcı Personel Eğitimi' Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Sağlık Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu arasında 10 Mart 2016 tarihinde imzalanan İlk Yardım Eğitimi İşbirliği Protokolu kapsamında futbol müsabakalarında görev yapmak isteyenlere ilk yardım eğitimi verilmeye başladı.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) tarafından gerçekleştirilen eğitim kapsamında uzman doktorlar, kursiyerlere eğitim verdi.

Eğitim öncesi açıklamada bulunan MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, bu eğitimi çok önemsediklerini dile getirdi.

Amatör maçlarda sağlıkçıların önemli olduğunu dile getiren Özdemir, “Bundan önce çok güzel hizmetler aldık. Onun için sizlerden de bu konuyu önemsemenizi istiyoruz. Sizler bizim dördüncü kuvvetimiz olacaksınız. Sizlerle beraber bir taban birliği daha oluşacak. Onun için görevli arkadaşlarımızın verdiği bilgileri en iyi şekilde almanızı istiyoruz çünkü yarın sahalarda görev alacaksınız. Bu görevlerde de oradaki sporcularımızın sağlığı söz konusu olduğu için bu eğitimi çok önemsiyoruz” dedi.

İlk Yardım Eğitimi İşbirliği Protokolü kapsamında, 81 ilde düzenlenecek ilk yardım eğitimleri ile yetiştirilecek sağlıkçılar TFF'nin organize ettiği 100 bin civarında amatör futbol müsabakasında ve Spor Genel Müdürlüğü'ne bağlı Federasyonlarda organize edilen tüm spor müsabakalarında görev yapacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

d2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Salih kurak (7 yıl önce)
    Askf ye müracaat için gittim bir çok kez ancak orda bşr yetkili bulunmuyor bu kurs sanırım birilerine özel açıldı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet demir (7 yıl önce)
    Kendi adamlarınıza özel eğitim birçok kişi askf binasına gidip muhattap bulamayınca bu kursa alınmadı kendi adamlarınıza özel kurs açıp açıklamalar yapıyorsunuz bu iş böyle olmaz böyle insanlar askf nin başında yapılan ayıp günah
    0
    0
    Yanıtla