SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Yarı Programı Açıklandı, Malatya'nın Stadı Yok!

0
Güncellendi - 2017-09-01 01:08:26
İlk Yarı Programı Açıklandı, Malatya'nın Stadı Yok!
A- A+ PAYLAŞ

2017-2018 Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nda 4. haftadan ilk yarının sonu olan 17. haftaya kadar olan maçların programı açıklandı. Malatya Valisi Ali Kaban'ın, 16 Eylül'de oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor- Bursaspor maçına yetiştirileceği açıklanan yeni stad, açıklanan programda bulunmuyor ve EYMS'nin iç saha maçlarının oynanacağı stad belirtilmiyor.

İlk yarı maçları 25 Aralık 2017'de sona erecek ligde ikinci yarı ise 19 Ocak 2018'de başlayacak ve 20 Mayıs 2018 tarihinde oynanacak 34. Hafta müsabakalarıyla sezon sona erecek.

Ziraat Türkiye Kupası'nda oluşacak eşleşmeler, yayın programında yaşanabilecek değişiklikler ve mücbir sebepler sonucunda programda değişiklik yapılabilecek.

Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 4-17’nci hafta programı kapsamında Evkur Yeni Malatyaspor’un fikstürü şöyle:

4.hafta-11 Eylül Pazartesi

20.00 Recep Tayyip Erdoğan Stadı Kasımpaşa-Evkur Yeni Malatyaspor

5.hafta-16 Eylül Cumartesi

17.00 Stat henüz belli değil Evkur Yeni Malatyaspor-Bursaspor

6.hafta-24 Eylül Pazar

14.00 Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı Kardemir Karabükspor-Evkur Yeni Malatyaspor

7.hafta-1 Ekim Pazar

14.00 Stat henüz belli değil Evkur Yeni Malatyaspor-Atiker Konyaspor

8.hafta-15 Ekim Pazar

19.30 Ülker Stadyumu Fenerbahçe-Evkur Yeni Malatyaspor

9.hafta-21 Ekim Cumartesi

19.30 Stat henüz belli değil Evkur Yeni Malatyaspor-Trabzonspor

10.hafta-29 Ekim Pazar

14.00 Ankara 19 Mayıs Stadı Gençlerbirliği-Evkur Yeni Malatyaspor

11.hafta-5 Kasım Pazar

16.30 Stat henüz belli değil Evkur Yeni Malatyaspor-Medipol Başakşehir

12.hafta-19 Kasım Pazar

14.00 Bahçeşehir Okulları Stadyumu Aytemiz Alanyaspor-Evkur Yeni Malatyaspor

13.hafta-25 Kasım Cumartesi

16.30 Stat henüz belli değil Evkur Yeni Malatyaspor-Beşiktaş

14.hafta-2 Aralık Cumartesi

14.00 Manisa 19 Mayıs Stadı Akhisar Belediyespor-Evkur Yeni Malatyaspor

15.hafta-9 Aralık Cumartesi

14.00 Stat henüz belli değil Evkur Yeni Malatyaspor-Göztepe

16.hafta-17 Aralık Pazar

16.30 Stat henüz belli değil Evkur Yeni Malatyaspor-Galatasaray

17.hafta-24 Aralık Pazar

14.00 Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı Kayserispor-Evkur Yeni Malatyaspor.

SÜPER LİG İLK YARI FİKSTÜRÜ İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ

Super-Lig4-17 (2)

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Ümit (6 yıl önce)
    Geçen gün belgeselde izledim Çin'de 30 günde gökdeleni bitiriyorlar.Ben Ankara'da yaşıyorum.Ankara'da 45 günde tamamlanan köprülü kavşaklar var.Stad 6.yılına girecek.Ve 6 yıldır ödenek bulunamayan bir kavşak.Tuhaf yani. Söylenecek söz bulamıyor insan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    Sanki stadı gök yüzünde yapıp şuan bulunduğu yere monte etmişler gibi yol köprü yapımına Yen'i başladılar vizyonsuz insanları seçerek en büyük hatayı en büyük yanlışı biz kendi kendimize yaptık
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Gençlik (6 yıl önce)
    Yetkililere sesleniyorum burdan böyle bir rezillik türkiyenin hangi ilinde var lütfen bana bir il göstersinler. Ya kardeşim senin şehrin ya senin takımın Süper lige cıkmış yav sen bi stadyumu bitiremediniz ya ya bu nasıl iştir arkadaşım anlamadım. Deselerki sayın Cumhurbaşkanımız gelecek ya 1 günde malatyanın girişlerini viyadükün oraları bal dök yala yaptınız yapılsa yapılmıyomu vallahi de bal gibi yapılır. Bir stadyumu yaptıramadınız hazır hale getiremediniz malatya şehrine hiç yakışmadı. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanına Sesorum Pempiş Trambüslerle uğraşacağına biran önce yetkini kullanda şu stadyumu bitirtin bi zahmet sadece büyükşehir belediyesine değil malatyalı Miletvekillerine bakanına özelliklede Öznur Hanım efendi sağa sola adam yerleştirmeyi biliyosun su stadyumuda yetkini kullanda bittirdirsene. MALATYAYA HİÇ YAKIŞMIYO HEMDE HİÇÇ
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (6 yıl önce)
    Spor Toto tarafından yapıldığı söylenen tesisin temeli atilali kaç yıl oldu bizimle temeli atılan stadlarda üç yıldan beri maç oynanıyor erkenek ve karahan tünelleri kaç yıl sürdü alt geçitler ne kadar zamanda tamlandi bütün bunlar tesadüf mü bilemiyorum başka illerde hizmetler çok çabuk geliyor Antalya Eskişehir Konya Kayseri samsun Antep şehirleri ilk aklıma gelenler.demekki sorun biz Malatyalılar da hizmetleri takip etmiyoruz bir ricamda hukumetimize tamamı ilimizde ikamet eden vekil adayları bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    Kadro yetersiz transfer yok stad desen o da yılan hikayesi tesis desen inşaati sürüyor çok acı bir durum Malatya nın sahipsizliğini gösteriyor başka denecek birşey yok REZALETTTT
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (6 yıl önce)
    Bu stadın bitmesine daha çoook var.Mualesef Göstermelik açılışlarla işler hallolmuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Demek ki reis göstermelik açılış yapmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba44 (6 yıl önce)
    Tarihe geçtik sonunda :) stadı ve antrenman tesisi olmayan takım olarak.. Bravo sayın yetkililer bravo. Hala stat belli değil stadın ne zaman açılacağı belli değil. Sahipsiz şehir MALATYA !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (6 yıl önce)Baba44 isimli kullanıcı yorumuna
    Yav stadın yetişmeyeceği belli. Bu işi beceremediler. Yarım yamalak açmasınlar bari. Gaza getirmeyinnn. Yarım işten hayır gelmez.yol yok bişey yok. Zararını biz çekeriz.?
    0
    0
    Yanıtla