SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Yarıdaki Pütürge ve İdmanyurdu

0
Güncellendi - 2019-12-19 01:56:57
İlk Yarıdaki Pütürge ve İdmanyurdu
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup’ta ilk yarı tamamlandı. Tarihinde ilk kez BAL’da mücadele eden Malatya İdmanyurdu 13, BAL’da ikinci sezonunu geçiren Pütürge Belediyespor ise 7 puan toplayabildi.

BAL 2.Grup’ta ilk yarı tamamlandı. Gruba istedikleri gibi başlayamayan Malatya ekipleri Pütürge Belediyespor ile Malatya İdmanyurdu, zirvenin bir hayli gerisinde kaldı.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde tarihinde ilk kez mücadele eden Malatya İdmanyurdu, ilk yarıda oynadığı 13 karşılaşmada 13 puan toplayarak, maç başına 1 puan aldı. Sarı lacivertliler, 13 hafta sonunda 4 galibiyet, 1 beraberlik, 8’de mağlubiyet aldı. İdmanyurdu, 13 karşılaşmada rakip ağları 11 kez havalandırırken, kalesinde ise 13 gol gördü.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde ikinci sezonunu geçiren Pütürge Belediyespor ise 2019-2020 sezonuna sıkıntılı başlamıştı. Ligin ilk haftasında lisans sıkıntısı nedeniyle Siverek Belediyespor karşılaşmasına çıkmayan yeşil beyazlılar, 3 puan silme cezası almıştı.

Pütürge Belediyespor, ilk yarıda 13 haftalık bölümde 3 galibiyet, 1 beraberlik, 9’da mağlubiyet alarak 7 puan toplayabildi. Yeşil beyazlılar, 13 karşılaşmada 11 gol kaydederken, kalesinde 28 gol gördü.

Ligde ilk yarı maçlarının sonundaki puan durumu şöyle:

Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Pütürge Belediyespor (ilk fotoğraf) ve Malatya İdmanyurdu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız