SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“18 Puanda Tamamlamak İstiyoruz”

0
Güncellendi - 2019-12-06 02:04:08
“18 Puanda Tamamlamak İstiyoruz”
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un teknik direktörü Mehmet Ak, kalan 2 maçlarını kazanarak, ilk yarıyı 18 puanda tamamlamak istediklerini söyledi. 

TFF 3.Lig 3.Grup’ta topladığı 12 puanla 17.sırada yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ilk yarıda kalan 2 maçını kazanarak, ilk yarıyı 18 puanda tamamlamanın hesaplarını yapıyor. 

Ligin 16.haftasında Pazar günü sahasında Aydın temsilcisi Nazilli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan turuncu yeşilli takım, Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada hazırlıklarını sürdürüyor. 

Takımın teknik patronu Mehmet Ak, takımdaki son durum, kalan 2 maçtaki hedefleri, transfer çalışmaları ve grupla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

İlk yarıda kalan 2 haftalık sürecin önemine vurgu yapan Ak, “Elimizden geldiğince bu 2 haftayı en iyi şekilde bitirmeye çalışacağız. Bunun maksimumu 6 puan, minimumu yok. Biz bu 2 maçtan 6 puanı almak istiyoruz” dedi. 

“6 PUANI ALIP, DEVRE ARASINA RAHAT GİRMEK İSTİYORUZ”

Ak, Nazilli Belediyespor’un grubun iyi takımlarından birisi olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Kaliteli bir karoları var. Yalnız bu ligde kaliteli kadro değil, kaliteli mücadele eden kazanıyor. Biz bunu daha önce gösterdik. O kaliteli mücadeleyi oyuncularımız sahada gösterdi. Hafta sonu da en iyi mücadelemizi sergileyeceğimiz bir maç olacağı inancındayım. Hem oyun hem de mücadele anlamında her geçen hafta daha ileriye giden bir anlayışımız var. Bunu da Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde sergileyip, Nazilli Belediyespor’u yenerek, puanımızı 15 yapmak istiyoruz. Ardından Altındağ Belediyespor karşılaşmasıyla ilk yarıyı 18 puanda tamamlamak istiyoruz. Bu inançtayız. Hem yönetimimiz hem taraftarımız hem oyuncularımız hem teknik kadromuz ve tüm Malatya camiası bu inancı taşıyor. Ben, bu 2 maçtan 6 puan alıp, ikinci devreye daha rahat bir şekilde gireceğimize inanıyorum. Taraftarlarımızda Pazar günü bizi yalnız bırakmasın.” 

“İKİNCİ YARI LİG BİZİM İÇİN YENİ BAŞLAYACAK”

Ak, transfer çalışmalarıyla ilgili “Tabi her takım kendi içerisinde transfer çalışması yapacaktır. Bugün lider takımında oyuncuya ihtiyacı var, bizim bulunduğumuz durumda bizimde oyuncuya ihtiyacımız var. Ama bizim için önemli olan kendi oyuncularımızın performanslarını en yukarıya çıkartmak. Devre arasında çok fazla transfer yapmak ya da oyuncu olarak bir sirkülasyona neden olmak bazı takımlarda olumlu bazı takımlarda olumsuz etki oluşturabilir. Ben bu arkadaşlarımla bu kadar puan topladım, kalan 2 maçta da 6 puan toplayacağımıza inanıyoruz. Çok fazla bir değişiklik ya da oyuncu sirkülasyonu yaşamayacağız. Ama belli bölgelerde eksiklerimiz var. Onların giderilmesi adına çalışmamız olacak. Ben daha çok devre arasında elimizdeki oyuncuların mevcut performanslarını daha yukarıya çıkartacağımız bir hazırlık dönemi yaşayacağımızı düşünüyorum.  Bu anlamda da çalışmalarımız devam ediyor. Kamp yerimizi ayarladık. Plan ve programımız belli. Hazırlık maçlarımıza kadar belirledik. İkinci devre lige yeniden başlıyormuş gibi, hedefi kümede kalmak değil de daha yukarılara oynayacak bir takım izlettirmek istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu. 

“SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ”

Grup’ta her takımın birbirini yenebileceğini ifade eden Ak, “Diğer gruplarda düşen takımlar hemen hemen belliyken ilk yarıda şuanda öyle bir durum yok. Son sıradaki takımın bile Play-off oynama şansı var. Play-off hattındaki takımın bile küme düşme durumu mevcut. O yüzden ben ilk geldiğimde de söyledim, bugünde söylüyorum, yarında söyleyeceğim; son düdüğe kadar, matematiksel olarak neyi kovalayacaksak sonuna kadar mücadelemizi sergileyeceğiz.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız