SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Yarıyı Tamamladılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:52:02
İlk Yarıyı Tamamladılar
A- A+ PAYLAŞ

Turkcell Sesi Görenler Futsal Ligi'nde mücadele eden Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü, ligin ilk devresini 10 puanla 4. sırada tamamladı. 

Turkcell'in ana sponsorluğunda ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun, "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında verdiği destekle Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Turkcell Sesi Görenler Futbol Ligi'nde ilk yarı maçları sona erdi.

Milli takım kampı nedeniyle bir hafta erken devre arası tatiline giren ligde, altı hafta sonunda ilk iki sırayı İstanbul İŞGÖR ve Ankara Çankaya, 15'er puan ve +7 averajla paylaştılar.

Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan Turkcell Sesi Görenler Ligi'nde şampiyonluk için kıyasıya mücadele sürüyor. İstanbul İŞGÖR ve geçen senenin şampiyonu Ankara Çankaya, altı maçta birer mağlubiyet ile 15 puanla bir ve ikinci sırada yer alıyor. Üçüncü İzmir Çağdaş ise liderin üç puan gerisinde 12 puanla şampiyonluk için mücadelesini veriyor.

Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü ise 10 puanla 4. sırada yer alıyor. Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü, ligde oynadığı 6 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik, 2'de mağlubiyet aldı.

Ligin ikinci devresi 2 Ağustos'ta başlayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız