SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlk Yıl Hedefi Süper Ligde Kalmak"

0
Güncellendi - 2017-06-19 18:25:46
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin yeni ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un basın sözcüsü Erdal Gündüz, “Malatyaspor’un ilk yılda Süper Lig’de kalması başarıdır” dedi.

Nurettin Soykan Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Gündüz, “Türkiye’nin en iyi hocalarından bir tanesini kulübümüze kazandırdık. Süreçle ilgili tabi ki devlet büyüklerimize de teşekkür ediyoruz. Bu konuda bize yardımcı oldular. İnşallah hocamızla başarılı oluruz. Başarılı olmak için getirdik. Telefonda da her zaman konuşuyorduk. Malatyaspor’a yakışacak, Malatyaspor’un hedefleri doğrultusunda bizi ileriye taşıyacak bir hoca lazımdı o da Ertuğrul Sağlam’dı” ifadelerini kullandı.

“ÜÇÜNCÜ YILSONUNDA AVRUPA KUPALARINA GİTMEK İSTİYORUZ”

Gündüz, kulübün hedefleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İlk sezonlarında Süper Lig’de kalıcı olmak istediklerini dile getiren Gündüz, şunları söyledi: “Kulüp başkanımız Adil Gevrek, teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam ile oturup istişare yaptığımızda, Malatyaspor’un ilk yılda Süper Lig’de kalması başarıdır. Bunun aksi söylenemez. Üçüncü yılın sonunda başkanımızın Avrupa kupalarına gitme hedefi var. Bununla ilgili bir hedef koyduk, hocamızda aynı görüşü belirtti. İnşallah üçüncü yılsonunda Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz.”

“HOCAMIZIN LİSTESİ DOĞRULTUSUNDA GİDECEĞİZ”

Transfer çalışmalarını teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın verdiği liste üzerinden sürdüreceklerini kaydeden Gündüz, “Daha önceden takip edilen oyuncular vardı. O oyuncularla yapılan görüşmelerde anlaşma sağlandı. Bu süreçten sonra hocamızın listesi, ön görüsü, belirttiği futbolcular bizim için daha önemli. Katiyetle hocamızın listesiyle gideceğiz. Getafe’de forma giyen Arjantinli ön libero oyuncusu Alejandro Faurlin transfer görüşmelerinde birazcık daha önde. Issiar Dia’yı aldık. Hemen hemen imza aşamasına geldik. Birçok oyuncunun ismi geçiyor. Çaykur Rizespor'un Kamerunlu golcüsü Leonard Kweuke ile görüşmeler devam ediyor. Hocamız kimi uygun görürse alacağız” diye konuştu.

“YENİ TESİSLE İLGİLİ YATIRIMIMIZ OLACAK”

Gündüz, Nurettin Soykan Tesisi’nin yeniden projelendirildiğini ve kısa süre içerisinde çalışmaların başlayacağını ifade ederek, “Tesisle ilgili proje çizildi. Mimarlar bir ay önce gelip, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde ölçümlerini yaptılar. Mevcut Nurettin Soykan Tesisleri’nin yerine beş yıldızlı bir tesis düşünüyoruz. Projeler şuanda hazır. Bu süreç içerisinde yeni yapılan tesisle ilgili bir yatırımımız olacak. Hocalarımızın tespitlerinden sonra yeni yapılan tesise taşınacağız. Ondan sonrada mevcut eski tesisin yerine beş yıldızlı bir tesis yapacağız. Bu sene başlayacağız. Görüşme falan kalmadı, projeler çizildi. İlk hedeflerimizden bir tanesi tesis. Altyapıyla ilgili de görüşmelerimizi yapıyoruz. Onunla ilgili net bir sonuç almadık” şeklinde konuştu.

“AZUBUİKE BİZİM OYUNCUMUZ”

İç transferde çalışmaların devam ettiğini dile getiren Gündüz, “İç transferde kalacak ve gidecek futbolcular belli. Kampa çağırmayacaklarımız var fakat birde kampa çağırıp, yine bakılacak oyuncular var. O süreç hocamızın işi, biz karışamayız. Nijeryalı genç orta saha oyuncusu Okechukwu Godsoon Azubuike’nin sözleşmesi 2019 yılına kadar devam ediyor. Şuanda bizim oyuncumuz. Şu süreçte Azubuike gibi bir oyuncu orta sahada az bulunur. Süper Lig’e çıktık, neden Süper Lig’de oynamasın? Süper Lig’de deneyelim. Ön plana çıkacaksa, bizimle Süper Lig’de ön plana çıksın. Belki daha hayırlı olacak” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız