SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Ziyaretçi Kutan

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Üniversitesi’ne yeni atanan Rektör Prof.Dr. Cemil Çelik’i ziyaret eden Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Recai Kutan, atamaların ardından yaşanan istifaları bilim adına hoş bulmadıklarını söyledi.

İnönü Üniversitesinin bundan sonra bilimsel buluş ve gelişmelerle anılan bir Üniversite olacağına olan inancını dile getiren Kutan, “İnönü Üniversitesi son derece güzel fiziki yapıya sahip bir üniversitedir. İnşaallah bundan böyle güzel gelişmeler ve bilimsel buluşlarla anılan, dünya bilim alanında saygın bir yer edinen üniversite olarak adını duyuracaktır” diye konuştu.

İnönü Üniversitesine atanan Prof.Dr. Cemil Çelik ise ilk ziyaretçisinin Recai Kutan olduğunu belirterek bundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Üniversitenin gerçekten fiziki olarak tam teşekküllü ve donanımlı olduğunu bildiren Çelik, bundan sonra yapacakları işin, üniversitenin bilimsel ve eğitim alanında gelişmesine katkıda bulunmak olduğunu belirtti.

Çok iyi çalışmalar ortaya koymak için kolları sıvadıklarını kaydeden Rektör Prof.Dr. Çelik, “Üniversitemizin kampüsü fiziki anlamda çok iyi bir noktada bulunuyor. İnşaallah bütün arkadaşlarımızın çabasıyla Türkiye’nin saygın bir kurumu olan İnönü Üniversitemizi daha da saygın bir kurum haline getiririz. Bilim ve teknoloji alanındaki açığı kapatacak, çalışmalara imza atacak ve öncülük edecek bir kurum haline getireceğimizi ümit ediyorum. Yapmamız gerekenleri yapacağız ve Türkiye’nin ihtiyacı olan genç ve dinamik beyinlere kapılarımızı açarak ülkemizin kalkınmasına ve ileri gitmesine katkıda bulunmayı hedefleyeceğiz. Türkiye’nin en büyük eksikliği bu. Türkiye’nin bilim adamlarına ve buluşlara imza atacak yeni beyinlere ihtiyacı var. Yöneticilik yapacak pek çok insan bulunur. Ancak laboratuara girip bilimsel çalışmalar yapacak, yeni buluşlara imza atacak, her türlü bilimsel gelişmeleri takip edecek ve bilimsel gelişmelere katkıda bulunacak insanlar kolay kolay bulunmaz ve yetişmez. Biz bunu başarmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız