SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Ziyaretçiler

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanlığı görevine atanan ve bugün makam koltuğuna oturan Bülent Tüfenkçi'nin odası adeta çiçek bahçesine döndü.

Ankara'dan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile dün akşam görüşüp görevlendirme yazısını alan ve gece uçağıyla Malatya'ya dönen Bülent Tüfenkçi bugün il başkanlığı koltuğuna oturdu.

Malatya İl Başkanı olması nedeniyle "hayırlı olsun" çiçekleri ile il başkanlığı odası dolan Bülent Tüfeknçi, bir yandan da hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye başladı.

Tüfenkçi'ye ilk ziyaret Memur Sen Malatya İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirildi. Ziyaret sırasında konuşan Memur Sen Malatya İl Başkanı Şahin Kayaduman, ücret değil, hizmet sendikacılığı yaptıklarını ifade edip, sendikal faaliyetleri hakkında bilgi aktardı. Kayaduman, Memur Sen olarak Malatya'da TOKİ işbirliği ile yaptıracakları bin 400 adet toplu konut hakkında da bilgi aktardı.

AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfeknçi ise, "Malatya'nın daha ileri noktalara taşınması için el birliği ile çalışacağız"ifadelerini kullandı ve ziyaretten dolayı teşekkür etti.

AKP Malatya İl Başkanlığı görevi Mustafa Şahin'in, milletvekili aday adayı olması nedeniyle ayrılmasıyla boşalmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız