SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlk Ziyaretçilerimiz Sizlersiniz"

0
Güncellendi - 2017-02-09 05:06:50
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, MÜSİAD Malatya Şubesi’ni ziyaret ederek, yeni yönetime başarı dileklerini iletti.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba parti yöneticileriyle birlikte , geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurulun ardından göreve gelen MÜSİAD Şube Başkanı Hüseyin Kalan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

MÜSİAD Şube Başkanı Hüseyin Kalan, Ağbaba ve parti yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek,”Genel kurulumuzun ardından ilk ziyaretçilerimiz sizlersiniz. Bizleri onore ettiniz. Teşekkür ederiz” dedi.

MÜSİAD’ın  Malatya’nın kurumsal iş örgütlerinden biri olduğunu belirterek sözlerine başlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba; “ Milletvekilliğimden önce de, Milletvekili olduktan sonra  da MÜSİAD’ın çalışmalarını yakından takip etme fırsatımız oldu. Türkiye ve  Malatya’yla ilgili yayınlarınızdan, raporlarınızdan sıklıkla yararlanıyoruz.MÜSİAD’da bir kan değişimi oldu. Malatya’nın iş hayatına geçmişte olduğu gibi bundan sonra da katkılarınızın olacağına inanıyoruz.”dedi.

İŞADAMLARIMIZ MALATYA BAYRAĞINI  BAŞARILI ŞEKİLDE DALGALANDIRIYOR

Ağbaba ; “Ayırmadan bütün STK’larla, iş dünyasıyla , meslek örgütleriyle birlikte olmaya çalışıyoruz. Düşüncelerimizi anlatıyor, fikirlerini dinliyoruz. Ben partimin hem STK’lardan sorumlu genel başkan yardımcısıyım hem de Malatya Milletvekiliyim.Malatya kimliğimizi her zaman ön plana çıkarıyoruz. Malatyalı işadamları Türkiye ve Dünyanın dört bir yanında Malatyalıların bayrağını herkesten daha başarılı bir şekilde dalgalandırıyor. Hem Türkiye ekonomisine katkıda bulunuyor hem de Malatya’nın isminin duyulmasında katkıda bulunuyorlar. Tüm işadamlarımıza teşekkür ediyorum. MÜSİAD’ın yeni yönetimine başarılar diliyorum. Yaşadığınız sıkıntıları mecliste gündeme getirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ömer (7 yıl önce)
    o meyvelerin ne işi var orada. iki kurabiye koy yeter. düğün pastası koyaydınız
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (7 yıl önce)
    görevden alındı niyeyse bu görüntüden dolayımı acaba ?
    0
    0
    Yanıtla
  • oktay (7 yıl önce)
    GÜZEL GÖRÜNTÜ BÖYLE OLMALI
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (7 yıl önce)
    bazı şeyleri aşmış 2 insan gerçektende Malatyaya bu yakışır. hesap kitap yapmadan karşılıklı oturmuşlar. özlenen tablo
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    iki zıt görüşteki parti ve iş adamların Derneği aslında görmek istediğimiz hoş güzel bir manzara
    0
    0
    Yanıtla