SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İlkbaharda Hizmete Girecek'

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:52:13
'İlkbaharda Hizmete Girecek'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, inşaatı devam eden Nikah Sarayı’nın ilkbaharda hizmete açılmasının planlandığı söyledi.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde belediye başkan yardımcıları ve bazı daire müdürleriyle birlikte inşaat çalışmaları devam eden Fahri Kayahan bölgesinde Nikah Sarayı inşaatında incelemeler yaptı.

İnceleme gezisi sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Çakır, Nikah Sarayı’nın yaklaşık 30 dönümlük bir alan üzerinde kurulduğunu kaydederek “Burası sadece nikah ve düğünlere ait olmayacak. İçerisinde bin 300 metrekarelik büyük bir salonu var. Dolayısıyla buradaki salon, nikah ve düğünlerde kullanıldığı kadar farklı toplantılar için de kullanılabilecek. Ayrıca burada 300’er metrekarelik 2 tane büyük salonumuz daha var. 4 tane gelin odası, 8 tane işyeri, 1 tane kafeterya var. Büyük bir kompleks burası. Aslında burası güzel bir kültürel merkez olacak bir proje” ifadelerini kullandı.

İnşaat sürecinde havaların soğuk olmasına rağmen çalışmaları engellemediğini ifade eden Başkan Çakır, şunları söyledi:

“Arkadaşlarımız yoğun bir tempoyla çalışmalarına devam ediyor. İnşallah burayı bahar aylarında hizmete açmaya çalışacağız. Şu anda sahada Spor ve Yaşam Merkezi, Sanat Galerisi, Sanat Sokağı, Gençlik Merkezi, Kent Müzesi, Malatya Mutfağı, Kitap Kafe, Halıcı Konağı gibi birçok yerde devam eden inşaatlarımız olsun altyapı-üstyapı düzenleme çalışmalarımız olsun hızlı bir şekilde devam ediyor. Hava şartlarının elverdiği müddetçe bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah bütün projelerimizi hedeflediğimiz süreler içerisinde bitirmeye çalışıyoruz. Gerçekten nikah sarayı projemiz de çok hızlı devam ediyor. Bütün arkadaşlarıma, çalışan bütün ekibe teşekkür ediyorum.”

Başkan Çakır, inceleme gezisinde inşaatta gelinen aşamayı yerinde görmenin yanı sıra proje üzerinde de bilgiler alarak değerlendirmeler yaptı. Başkan Çakır, ayrıca gezi sırasında şantiye şefliğinde çalışanlarla çay içip sohbet etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız