SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ilkım’a Uluslararası Görevler..

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:49:01
Ilkım’a Uluslararası Görevler..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’dan Güreş Hakemi Mehmet Ilkım’a, FİLA’dan iki uluslararası görev verildi. 

Uluslararası 1.kategori güreş hakemi olan Mehmet Ilkım, 3 0 Mayıs - 2 Haziran 2013 tarihleri arasında İtalya’da yapılacak olan büyükler Milano turnuvasında ülkemizi temsil edecek. Akdeniz Oyunları öncesi önemli bir sınav olan turnuvaya A milli Grekoromen güreş takımı tam kadro ile katılıyor. Akdeniz oyunlarında da hakem olarak görevlendirilen Mehmet Ilkım, yaptığı açıklamada, “Ülkemi temsil ettiğim için heyecanlı ve gururluyum. Akdeniz oyunlarında ilk defa Malatyalı bir hakemin görevlendirildiğini belirten ILKIM daha önce Avrupa ve Dünya şampiyonasında da görev yaptım hedefim ülkemi olimpiyatlarda da temsil etmektir “ dedi.

Bilindiği gibi 4 yılda bir yapılan Akdeniz oyunları bölge olimpiyatları niteliğinde olup bu yıl 22-27 Haziran 2013 tarihlerinde Mersinde yapılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız