SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlköğretim Okulları da Yarıştı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen, ilköğretim okulları arası bilgi ve kültür yarışması sona erdi ve TED Koleji birinci oldu.

Öğretmenevi'nde yapılan finalde 3 okul yarıştı. 20 sorudan oluşan yarışma oldukça çekişmeli geçti. Son soruda 90 puan alan iki okul TED Koleji ve Özel Turgut Özal İlköğretim Okulları puanları eşit olduğu için kurallar gereği yedek sorulara geçildi . 4 adet yedek soruda ise sonuç eşit olunca kura yöntemi uygulandı. Kura sonucunda ise 105 puan alan TED Koleji birinci oldu.

Finale katılan okullara Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Berk, plaket ve birer altın verdi. Berk yaptığı konuşmada, başarının ekip işi olduğunu vurguladı. Mahmut Berk, final sonunda yalnız bir birinci olması gerektiğini, ancak katılan tüm okulların başarılı yarışma çıkardığını dile getirdi.

Final yarışması sonunda birinci olan TED Koleji öğrencileri Doruk Altan, Alper Özdeş ve Cemre Gültekin ile Okul Müdürü Nurettin Akarsu, birlikte başarılarını kutladılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız