SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlla Can Kaybı mı Olacak?!

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:55:18
İlla Can Kaybı mı Olacak?!
A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu olarak bilinen Turgut Özal ve Buhara Bulvarları'nın diğer caddelerle bağlantı kavşakları ile TOKİ yolundaki kavşak başta olmak üzere birçok kavşağın, "uygun standartta" olmadıkları için, can ve mal güvenliği açısından tehdit oluşturdukları, buralarda sık sık yaralamalı ve maddi hasarlı kazaların meydana geldiği belirtiliyor. Bu yollardan sorumlu olan Karayolları ile Malatya Belediyesi'nin, her an can kaybına yolaçacak kazaların önüne geçebilmek için süratle gerekli düzenleme yapmaları isteniyor.

ÇEVREYOLU ÜZERİNDEKİ "TEHLİKELİ" KAVŞAKLAR..

Malatya'nın Çevreyolu olarak kullandığı bulvarın şehiriçi geçişi olan Buhara Bulvarı ile İstasyon Virajı ile Sivas yol ayrımına kadar olan bölümdeki Turgut Özal Bulvarı'nın birçok kavşağının tehlike arzetmesine karşın, ilgili makamların duyarsız kaldıkları ifade ediliyor.

Özellikle yoğun sabah ve akşam trafiğinde; söz konusu yol üzerindeki Sivas Yol Ayrımı- İPAŞ, MAŞTİ, Fahri Kayahan, Beydağı Devlet Hastanesi, İstasyon kavşakları tehlike yaratıyor. Bu kavşakların dönüşler için yetersiz olması yüzünden sık sık trafik kazaları meydana geliyor. 

Sabahın erken saatlerinde, bu yol üzerindeki ışıklı sinyalizasyon sisteminin de geçişleri ayarlayacak şekilde çalışmaması, flaşörde olması veya hiç çalışmaması sıkıntı yaratırken, her sabah trafiğinde bu kavşaklardaki sinyalizasyon sisteminin normal işlememesine ilişkin Trafik ekiplerinin yaptığı anonslar dikkat çekiyor.

Ayrıca, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Eylül ayındaki Malatya ziyareti öncesinde alelacele yapılan yol düzenleme çalışmaları sırasında Özsan Sanayi Sitesi kavşağının kapatılmasıyla yoğun trafiğin Sivas Yol Ayrımı- İPAŞ kavşağına yüklendiği, çok dar ve yetersiz göbeğe sahip olan kavşağın, diğer sorunlu kavşaklardaki gibi kazalara yolaçtığı belirtiliyor.

TOKİ YOLU..

Bu arada, kent merkezinden TOKİ Konutları'na giden yoldaki "standart dışı" bir kavşak da güvenli trafik, can ve mal güvenliği için tehdit oluşturuyor. TOKİ'ye üst yoldan gitmek isteyenlerle, TOKİ'den alt yoldan dönen araçlar, bu kavşakta "birbirlerini göremeden" burun buruna geliyorlar. Ayrıca, rampa olduğu için manevranın da tehlikeli olduğu yoldan merkeze dönecek araçlar da bir anda karşı karşıya kalıyorlar. Bu kavşakta da düzenleme yapılması gerektiği bildiriliyor. (Fotoğraf bu kavşaktan)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız