SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlla Galibiyet, Mutlaka 3 Puan..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 22. haftasında pazar günü kendi sahasında oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçında 3 puanı hedefliyor.

MERT'İN SAKATLIĞI..
Pınarbaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Ziya Doğan nezaretinde yapılan antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve kondisyon çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Antrenmanda kaptan Mert Korkmaz'ın sakatlanması moralleri bozdu. Kaptan Mert Korkmaz'ın Kayseri Erciyesspor maçında oynayıp oynamayacağının maç saatinde belli olacağı belirtildi. Hafif sakatlıkları bulunan Ömer Erdoğan ile Volkan ise takımla birlikte çalıştı.

KAVUK'UN AÇIKLAMALARI..
Malatyaspor’un sezon başından beri istenen sonuçları bir türlü alamadığını söyleyen Kulüp Başkan Vekili İlhan Kavuk “Takımımızın ligde bulunduğu yeri hak etmediğini düşünüyoruz. Kaliteli oyunculardan kurulu güçlü bir takımımız var. Yönetim kurulumuz ve teknik heyet başarının gelmesi için elinden geleni yapıyor. Hepsinden önemlisi başka kulüplerin imrenerek baktığı bir taraftar kitlesine sahibiz. Taraftarlarımız bizleri sezon boyu yalnız bırakmıyor; destek veriyorlar. Tüm bunları göz önüne aldığımızda, başarılı sonuçlar almamız gerektiğini düşünüyoruz. Ama şanssızlık ve başka nedenlerle başarı bugüne kadar gelmedi” dedi.

Kavuk, Kayseri Erciyes karşılaşmasının Malatyaspor açısından büyük bir fırsat olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Puan cetveline baktığımızda, ilk sıralardaki ekipler hariç, takımlar arasında büyük bir puan farkı olmadığını görüyoruz. Son sıradaki takımla 6. sıradaki takım arasında 3 maçlık puan farkı var. Dolayısıyla ligde alınacak 2 galibiyet veya 2 yenilgi takımların konumunu tamamen değiştirebilir. Ligde ortaya çıkan bu tablo nedeniyle, Kayseri Erciyes maçının önemi daha da artıyor. Maçtan mutlaka 3 puanla ayrılmalıyız. Taraftarlarımızın desteğiyle bunu başaracağımıza inanıyoruz”

MAÇ 14.00'DE..
Malatyaspor- Kayseri Erciyesspor maçı, İnönü Stadı'nda Pazar günü saat 14.00'de başlayacak. Karşılaşmanın biletleri açık 5, maraton 10, Kapalı 20, VIP 30 YTL'den satılıyor.

Karşılaşmada görev yapacak hakem, gözlemci ve temsilciler de şunlar:

HAKEMLER: Yunus Yıldırım, Cemal Gemici, Hüseyin Fidan, 4. Hakem : Hakan Özkan
GÖZLEMCİ: Mustafa Arslan
TEMSİLCİLER: Orhan Danış, Mümtaz Özkan

ARŞİV FOTO: Malatyaspor'un bir antrenman görüntüsü..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız