SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlla Ölümlü Kaza mı Olacak?!

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:16:19
İlla Ölümlü Kaza mı Olacak?!
A- A+ PAYLAŞ

TOKİ bölgesinde yoldan çıkarak uçuruma uçan otomobiller, uçurumda kalıyor. Son 1 hafta da iki ayrı otomobil yoldan çıkarak uçurama yuvarlandı. 

Kaza, Salı gecesi saat 22.00 sularında TOKİ Diş Hastanesi’nin yanındaki 1+1 Konutlarının yanında meydana geldi. Hasan Koç yönetimindeki 58 LD 068 plakalı otomobil (kırmızı renkli oto), yoldan çıkarak uçurumdan yaklaşık 150 metre aşağıya yuvarlandı. Kazada sürücü ve yanında bulunan 4 yaşındaki kızı, burunları kanamadan olayı atlattılar.  Kaza için yapılan ihbar üzerine polis, 112 ambulansı, itfaiye ve AFAD ekibi yönlendirildi.

Sürücü ve küçük kızının yarası olmadığı için hastaneye götürülmezken, itfaiye ekipleri uçurama inip aracın yakıtını kontrol ederek, önlem aldılar.

Öte yandan,  yaklaşık 1 hafta öncede aynı noktada 44 FN 015 plakalı otomobilin (metalik gri renkli oto) yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandığı ve yukarı çıkartılamadığı için halen yerinde bekletildiği görüldü. Hurdaya dönen araçların  çekici çıkartılamadığı belirtildi.

YOL EMNİYETİ YOK

Bu arada, kazaların meydan geldiği 1-1 sosyal konutların bulunduğu noktada, kaldırımın yol seviyesine göre, alçak seviyede kaldığı, yine uçurumun kenarına beton veya çelik korkuluk konulmadığı görüldü. Vatandaşlar ve bölge sakinleri, yolun kenarına uçurumdan dolayı emniyet önlemlerinin alınması gerektiğini belirttiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız