SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''İltifat Marifete Tabidir..''

A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Kaymakamı Halil Serdar Cevheroğlu, Belediye Başkanı Cemal Akın’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Yeşilyurt Kaymakamı Halil Serdar Cevheroğlu ilçelerine yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Akın’a kiraz maketi hediye etti.

Yeşilyurt Kaymakamı Halil Serdar Cevheroğlu; “Belediye Başkanımız Cemal Akın’ın ilçemizdeki ilköğretim okullarının asfaltında ve Yeşilyurt olarak her konuda ilgi ve desteğini gördük. İltifat marifete tabidir. Bizi unutmasın ve yaptıklarını da geriye dönüp baktığı zaman ben sadece Malatya’ya değil kendi ilçeme neler yaptım diye kendi hafızasını zorladığında daha rahat bizleri hatırlasın diye kendisine bir ziyaret anısı ve teşekkür belgesi olarak kiraz maketi hemşerilerim adına vermek istiyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Akın ise Kaymakam Cevheroğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür ederek; “Elbette bizim görevlerimiz arasında ilkokulda, lisede okuyan yavrularımızın daha rahat teneffüse çıkıp, daha rahat ders takip etmelerini temin etmekte gelmektedir.

Bu maketi hem gönlümüzün hem de çalışma mekanımızın en müstesna yerinde saklayacağız. Yetiştiğimiz topraklara hizmet etmek bizim görevimiz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız