SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İmada Dahi Bulunmadı'

A- A+ PAYLAŞ

CHP İstanbul Milletvekili Prof.Dr. Esfender Korkmaz (fotoğraftaki), kendisine atfen yazılan İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mesut Parlak'ın adaylığına ilişkin iddiaların gerçekle bir ilgisinin bulunmadığını söyledi.

haber7.com sitesinde, Mehmet Acet imzasıyla yayınlanan ve gerçekle örtüşür gözükmediği için malatyahaber.com'un da "Hikayenin Böylesi" başlığıyla haberleştirdiği iddialara ilişkin olarak, Prof.Dr. Korkmaz şu açıklamayı yaptı:

"Bu atıflar ve benim ağzımdan çıkmış gibi söylenen sözlerin gerçekle bir ilgisi yoktur.

Gerçekte; İstanbul Üniversitesi rektörü Mesut Parlak CHP'den aday olmak istemedi. Bu konuda bir imada dahi bulunmadı.

CHP genel başkanı Sayın Deniz Baykal beni bu konu ile ilgili aramadı ve bilgi istemedi. Sayın Baykal, Malatya il başkanına telefon etmedi. Böyle bir olay konuşulmadı.

Ben Burhan Kuzu ile Mesut Parlak'ın adaylık konusunu konuşmadım.

Ben türbanı üniversitelerde skolastik düşüncenin bir adımı olarak görüyorum. Sayın Parlak da üniversitede türbana karşı konuştuğu ve 'önce vatan' dediği için bu uydurma haberin yapıldığı anlaşılıyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız