SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İmam Hatip Ortaokulu'nu Ziyaret

0
Güncellendi - 2016-11-08 23:28:34
İmam Hatip Ortaokulu'nu Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşiltepe İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret edip öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.

Ziyarete Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay ve Yeşiltepe Seyran Mahalle Muhtarı Zihni Dönmez de katıldı.

Yeşiltepe İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hüseyin Kubal, okulları hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a bazı bilgiler verdi.

Geleceğin eğitimle şekilleneceğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay ise, “Milli Eğitim Müdürlüğü olarak çocuklarımızın eğitimine büyük önem veriyoruz. Ülkemizin geleceği çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları için Milli Eğitim camiası olarak yoğun bir gayret içerisindeyiz” dedi.

Çakır: Çocuklarımızı eğitirken vatan sevgisini de aşılamamız gerekiyor

Eğitimin üzerinde ciddi bir şekilde durulması gerektiğini belirten Başkan Çakır ise yaptığı konuşmada, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı iyi bir şekilde yetiştirmeliyiz. Eğitim kadrosu ne kadar güçlü olursa o oranda güçlü ve eğitimli nesiller yetiştirmiş oluruz. Çocuklarımızı eğitirken vatan sevgisini de aşılamamız gerekiyor. Çocuklarımızın eğitimini sağlarken ailelerimize de büyük görevler düşmektedir. Güçlü ve eğitimli bir gelecek için ailelerimiz çocuklarına gerekli ilgi ve alakayı göstererek eğitime büyük katkı sağlayabilirler” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, öğrencilerle sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

Bülten

ihl2

ihl3

ihl1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız