SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İmam Hatipli Başkan CHP'ye Yakışır"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:16:26
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin “İmam Hatip Lisesi” ile ilgili açıklamaları üzerine bir değerlendirme yaptı.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin Almanya’da katıldığı bir toplantıda söylemiş olduğu  "İmam dedeme demiş ki, bu çocuktan çok güzel hafız olur. Bunu imam hatipe yazdır. Beni dedem o gün imam hatipe yazdırsaydı, Tayyip Erdoğan'ın yerine bugün belki ben olabilirdim" sözlerine Çalık’dan eleştiri geldi.

AKPYeşilyurt İlçe Başkanlığına ziyarette bulunan Çalık, burada CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin ifadelerini üzerine değerlendirme yaparak, “O doğruya geldiyse ne mutlu. Recep Tayyip Erdoğan'ın yerinde olmak Muharrem İnce tarafından dile getirilmesi güzel bir şey, güzel bir cümle. Sonunda aklın yolu bir. Bizim Recep Tayyip Erdoğan'ın kurmuş olduğu AK Parti'de kapılarımız sonuna kadar açık gelmek istiyorsa buyursun gelsin. Yerine geçmeden de AK Parti'li olabilir. İkincisi lider olunmaz doğulur. Recep Tayyip Erdoğan dünyanın lideridir. Muharrem İnce ona özenebilir, ona imrenebilir, onun gibi olmak için imam hatip lisesi okumak isteyebilir, bunların hepsine razıyız, memnuniyetle ama bir kez daha kendisinin bilmesi gerekir ki lider olmak istenince olunmaz lider doğulur. Üçüncüsü okumanın yaşı yok, istiyorsa tekrardan bu yaştan sonra da imam hatip liseli olabilir. Biz yaş sınırlarını kaldırdık, 4+4+4 eğitim sisteminde yapmış olduğumuz değişiklikle. İster 44 yaşında da, kaç yaşında olduğunu bilmiyorum, 54 yaşında da imam hatip liseli olabilir. Okuluna devam edebilir. Ya da hafız olabilir. Nasıl istiyorsa ama lider olabileceği kanaatinde değilim. Cumhuriyet Halk Partisi kendisine genel müdür yerine genel başkan arıyorsa oraya da genel başkan olabilir. İmam hatipli bir genel başkan CHP'ye yakışır diye düşünüyorum" ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız