SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İmam Hatip'te Giysi Yardımı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:57:13
İmam Hatip'te Giysi Yardımı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Arguvan İlçe Başkanı Kudret Kılınç ve il yönetim kurulu üyeleriyle beraber, Arguvan ilçesinde imam hatip ortaokulunda okuyan yardıma muhtaç öğrencilere kışlık ayakkabı ve mont dağıttı.

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi yaptığı açıklamada, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitimlerini sürdürmeleri için onlara her türlü yardımda bulunmaya devam edeceğiz. Kışın soğuğunda üşümemeleri için mont ve ayakkabı dağıtıyoruz. Bunun için bizlere destek veren arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Çünkü bu çocuklar bizim geleceğimizdir. Geleceğimizin sağlam temellere oturması için çocuklarımız en iyi şekilde eğitimlerini tamamlamalıdırlar. Onlar mutlu olunca bizler de mutlu oluyoruz. Yüzleri gülünce, bizlerin de yüzü gülüyor" ifadelerini kullandı.

Tüfenkçi ayrıca, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda 2013 yılı bütçe hazırlıklarının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. 2002'de eğitime ayrılan bütçenin 11,3 milyar liradan 68,1 milyar liraya çıkacağını kaydeden Tüfenkçi, 2013 bütçesinde en fazla payın Milli Eğitim Bakanlığı'na ayrıldığını belirterek, "6 katlık bir artış oldu. Bu da, AK Parti olarak eğitime ne kadar önem verdiğimizin bir göstergesidir" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız