SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İmamın Vurduğu Çocuk

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 6 ay önce cami imamının ağzına silahla sıktığı 13 yaşındaki çocuk, sadece karnından mama verilerek beslenebiliyor.

Çarmuzu Mahallesi'ndeki Tepebaşı Camii yanında 3 Haziran 2009 tarihinde meydana gelen olayda, caminin inşaatında hurda toplamaya giden 13 yaşındaki Ramazan Yetkin adlı çocuk, burada Tepebaşı Camii İmamı Erol Y. (43) tarafından ağzına kırma tabir edilen tabanca ile ateş açılması sonucunda ağır yaralanmıştı.

Olaydan sonra İmam Erol Y., tutuklanıp Malatya E Tipi Cezaevi'ne konulurken, küçük çocuk ise yaklaşık 4 ay süreyle Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi gördü.

Hastanedeki tedavisinden sonra evine getirilen küçük Ramazan, burada annesi Sultan Yetkin'in karnından verdiği mamalarla beslenebiliyor. Ağzından ağır yaralan Ramazan konuşamıyor.

Ailenin 4 evladından tek erkek çocuğu olan Ramazan'ın babası Murat Yetkin'in geçici işlerde çalışarak geçimini sağladığı belirtildi.

Anne Sultan Yetkin, imamın mutlaka cezalandırılmasını isteyerek, oğluna mağduriyetler içinde bakmaya çalıştığını söyledi. Anne Sultan Yetkin, oğluna karnından mama vererek beslediğini belirtti. Masraflar karşısında zorlandıklarını ifade eden anne, kendilerine yardım edilmesini istedi.

Amca Enver Yetkin ise, imamın yeğeninin ağzına ateş açarak yaraladığını hatırlatarak, imamın önce suçu oğluna üstlendirdiğini, ancak silahta parmak izi çıkınca suçu kabul etmek durumunda kaldığını söyledi. Yetkin, kardeşinin mağdur durumda olduğunu ve bu nedenle yeğeninin tedavisi için destek beklediklerini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız