SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İmamlara Temel Eğitim Verildi

A- A+ PAYLAŞ

 Malatya İl Müftülüğü 4B statüsünde göreve yeni başlayan İmam Hatip ve Müezzin Kayyım'lara Temel Eğitim Kursu düzenledi.

Malatya'da 4B statüsünde göreve yeni başlayan 60 İmam Hatip, 3 Müezzin Kayyım olmak üzere toplam 63 yeni din görevlisine İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda Temel Eğitim Kursu verildi. Kurstaki eğitimleri İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Müftü Yardımcıları Dr. Mehmet Müftüoğlu, Cengiz Yağcı ve Ünal Tan verdi.
Kurs bitiminde kursiyerlerle bir araya gelen İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, yeni göreve başlayan din görevlilerini tebrik edip bu kutsal görevi layıkıyla yapmaları yönünde tavsiyelerde bulundu.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız