SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İmar Meclisi' Çarşamba'ya!

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:51:20
'İmar Meclisi' Çarşamba'ya!
A- A+ PAYLAŞ

Ağırlıklı olarak imar konularının görüşülmesi nedeniyle adı “İmar Meclisi”ne çıkan Malatya Belediye Meclisi’nin Mart ayı olağan toplantısı 6 Mart Çarşamba günü Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu başkanlığında yapılacak. 21 gündem maddesi ile toplanacak meclisin gündeminin 19 maddesi imarla ilgili konulardan oluşuyor. 

Çarmuzu, Uçbağlar, İnönü, İzzetiye, Çöşnük, Kavaklıbağ, Şifa, Karakavak gibi mahallelerde bulunan parseller için aralarında; kat artışı, yapı yaklaşım mesafesi, cins ve nizam değişikliği, plan değişikliği veya revizyonu gibi imar talepleri yer alıyor.

Şubat ayı meclisinde görüşülüp ertelenen Sümer Fabrikası alanınd ki cins değişikliği talebi de görüşülecek konular arasında. Hizmet içi eğitim yönetmeliği taslağı ile Strateji Geliştirme Müdürlüğünün teşkilat yapısı ve çalışma esaslarına dair yönetmelik maddeleri de imar dışında yer alan 2 madde oldu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız