SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İmar Yollarını Açacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çevreyolunun altında bulunan mahallelerin gelişimini sağlamak için çalıştıklarını, ilk olarak imar yollarını açmaları gerektiğini söyledi.

Çakır'ın, İskender Mahallesi'ndeki gezisiyle ilgili belediye bülteni şöyle:

"Mahalle gezilerine ara vermeden devam eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İskender Mahallesinde incelemelerde bulundu.

28 Aralık Pazartesi günü gerçekleşen mahalle gezisine Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, İskender Mahalle Muhtarı Mehmet Sami Sürmeli ile mahalle sakinleri katıldı.

İskender Mahallesinin sorunlarını Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a ileten Muhtar Mehmet Sami Sürmeli, İskender Mahallesinde açılacak olan bazı imar yollarının bulunduğunu belirterek, “Mahallemiz şehir merkezine çok yakın, şehir yoğunluğunu hisseden bir mahalle. Açılacak imarlı yollarla mahallemiz daha da güzelleşecek. Sorunlarımızı dinleyen Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Çevre yolu altında bulunan mahallelerin gelişimini sağlamak için çalışmalar yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, “Çevre yolu altında bulunan mahallelerde çarpık yapılaşmanın önüne geçmek için, ilk olarak imarlı yollarımızı açmamız gerekiyor. Özellikle Kuzey Kuşak Çevre Yolunu açarsak çevre yolu altında bulunan mahallelerimizin gelişimini sağlamış olacağız. Bu yolun açılması amacıyla kamulaştırma çalışmalarımız bütün hızıyla sürüyor” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır daha sonra İskender Mahallesinde incelemelerde bulunup, mahalle esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Ayrıca çocuklarla da bir süre sohbet eden Başkan Çakır, çocuklara çeşitli hediyeler verdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız