SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İmara Uygun Yapılıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:45:53
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kömür Tevzi Kavşağı'ndaki çalışmaları inceledi. Çakır, çalışmaların imar düzenlemelerine uygun olarak yapıldığını söyledi. 
 
Kavşağın trafik yoğunluğunun fazla olduğu yerlerden biri olduğunu söyleyen Çakır, "Malatya Belediyesi olarak birçok cadde ve sokakta yol ve kaldırım yenileme çalışmalarımız devam etmektedir. Bu bölgemizde imar çalışmaları yaptık. Kömür Tevzi Kavşağında başlatmış olduğumuz kavşak düzenleme ve yol genişletme çalışmaları yeni imar düzenlemelerine uygun olarak yapılmaktadır. Kömür Tevzi Caddesi, Namık Kemal Caddesi ile Sanayi Caddesinin kesiştiği alanda bulunan kavşağımız ham araç hem de yaya trafiği olarak yoğun olarak kullanılmaktadır.  Yoğun olarak kullanılan bu kavşağımızın yeniden düzenlenmesi için çalışmalar başlattık.  Bu çalışmalarımız tamamlandığı zaman hem yaya trafiği açısından hem de araç trafiği açısından büyük bir rahatlama sağlanacaktır. Kömür Tevzi kavşağında düzenlemeler yaparken buna bağlı olarak Türk Telekom depolarının bulunduğu alandan Fidancıların bulunduğu alana kadar bir yol genişletme çalışması da yaptık. Bu çalışmalarımız tamamlandıktan sonra sinyalizasyon ve ışıklandırma çalışmalarımız tamamlanacak”.ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız