SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İmkanlar Ölçüsünde.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:35:24
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Doğanyol İlçesinde köy ziyaretlerinde bulundu. 

Milletvekili Çalık, AKP İl Başkan Yardımcısı Nadir Çalık ve partili yöneticileri Doğanyol İlçesinin Burç, Koldere, Dallı ve Gümüşsu köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Milletvekili Çalık köylü bir kadınla yaptığı sohbet esnasında “Başbakanı seviyor musun?” sorusuna, köylü kadın töre lehçesi ile “Başbakana bayılıyoruz vallahi” cevabını verdi.

Çalık, köylerin içme suyu ve yol problemlerini imkanlar ölçüsünde çözmeye çalıştıklarını belirterek, Pütürge ile Doğanyol arasındaki yolun yapımı ve düzenlenmesi içinde çalışma yapılacağını söyledi. Yolun yeniden projelendirileceğini ifade eden Milletvekili Çalık, “ Pütürge-Malatya Yolunun yeni yapım projesi bu yıl tamamlanacak. Öte yandan eskiden kadınlar hayvanlar ile su taşıyordu. Şimdi artık kadınlar evlerinde musluktan suyu alıyorlar” dedi.

Doğanyol İlçesinde öğretmenevi ve sağlık evinin bittiğini belirten Çalık, ilçeye yaklaşık 5 Milyon TL’ye mal olacak olan Hükümet Konağı’nın yapılmakta olduğunu ve önümüzdeki yıl bitirilerek hizmete gireceğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız