SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İmkanlarımızı Seferber Ettik"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:38:41
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın, Türkiye Muhtarlar Derneği ile Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubelerini ziyaret ederek, yöneticilerle görüştü.

MUHTARLAR DERNEĞİ..

AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın, Türkiye Muhtarlar Derneği ziyaretinde, “AK Parti olarak muhtarlarımıza her zaman değer verdik. Haklarınızı iyileştirmek için imkânlarımızı seferber ettik. Aramızda olan iletişimi en üst seviyelere taşıyıp, isteklerinizi birlikte hayata geçirmek, siz değerli muhtarlarımız ve hükümetimiz arasında köprü görevi görmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Muhtarlarımızla daha sık bir arada olarak isteklerinize beraber çözüm yolu aramış oluyoruz. Sizlerin bizlerle olan diyaloğu, problemlerin bir an önce çözülmesi noktasında mühim bir unsurdur. Çünkü sizler mahallelerimizdeki sıkıntıları bizden önce görüyorsunuz” şeklinde konuştu.

GAZİLER DERNEĞİ'NDE..

AKP Malatya Milletvekili H. Cemal Akın Muharip Gaziler Derneği'ni de ziyaret etti.

AKP Malatya Milletvekili Akın, “Üzerinde yaşadığımız toprakların bizler için bir vatana dönüşmesini, şehit ve gazilerimizin vermiş oldukları ulvi mücadeleye borçluyuz. Gazilerimizin kahramanlık ve vatanperverlikleri her türlü övgünün üzerindedir. Biz hükümet olarak göreve geldiğimiz günden bugüne şehitlerimizin emanetlerine ve gazilerimize devletin bütün imkânlarını seferber ederek vefa borcumuzun gereğini yerine getirmek için çalışıyoruz.” dedi

Akın, Gerçekleştirilen düzenlemelerle birçok haktan yararlanma kapsamını daha da genişleterek, kahramanlarımıza olan ödenmesi imkânsız borcu ödemeye gayret ettiklerini de vurguladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız