SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İmkânlarını İyileştirdik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:34:44
A- A+ PAYLAŞ
Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar Malatya’da dezavantajlı aileleri ziyaret etti. 
Milletvekili Öznur Çalık, Partinin Malatya Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt ve partililer ile birlikte maddi durumu kötü olan ailelere Ramazan kolisi yardımında bulundu. Zaviye Mahallesi’ndeki Kasım Koka ve Sevim Aslantaş isimli aileleri ziyaret eden ve ailelerle yakından ilgilenen Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, basın mensuplarının sorularını da cevaplandırdı.
Bir basın mensubunun sosyal değişimler sorusu üzerine Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, “AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye bir anlamda da sosyal devlet ile de tanışmış oldu. Bugüne kadar diğer unsurlar önemsenmiş fakat sosyal yönü üzerinde bizim durduğumuz kadar ağırlıkta durulmamıştı. Tabi bu bir inanç meselesidir. Genel başkanımızın liderliğinde ülkemizin sosyal sorunlarının ne kadar ağırlıklı olduğunu, ne kadar zor şartlar altında yaşayan geniş insan kitleleri olduğunu tespit ettikten sonra önceliğimizi sosyal alanlara verdik. Başbakanımızın da dediği gibi sosyal restorasyona girdik. Bu dönemde ise ağırlıklı olarak dezavantajlı insanlarımızın önce genel tablosunu ortaya koyduk ve sonra onların imkanlarını iyileştirdik” ifadelerini kullandı. Hotar, kayısı patiği yapan aileleri de ziyaret edip, Milletvekili Öznur’la birlikte patik yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız