SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İMKB Yaptırıyor

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da inşaatı devam eden 3. kız meslek lisesini, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nın (İMKB) yaptırdığı bildirildi.

İstasyon Virajı mevkii Sabancı Kültür Merkezi yanındaki 7 dönümlük alan üzerine inşaatı devam eden 16 derslikli kız meslek lisesiyle ilgili bilgi veren Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, "Yeni bina ihalesi bakanlıkta yapıldı. İnşaat çalışması başlatıldı. Bakanlığımız okulun yapım bedelini İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'ndan alması nedeniyle, bu okulun adını İMKB Kız Meslek Lisesi koyduk" diye konuştu.

Eğitimin Fiziksel Kapasitesi'ni Arttırma Projesi kapsamında yaptırılan ve 16 derslikli olan kız meslek lisesinin tamamlanmasıyla bu alandaki ihtiyacın bir bölümünün karşılanacağını söyleyen Bulut, "2010-2011 eğitim öğretim yılında yeni okulumuz açılmış olacaktır" dedi.

Mehmet Bulut, Turgut Temelli kavşağındaki Kız Meslek Lisesi'nin kapatılacağı, bu nedenle yeni kız meslek lisesi yapıldığı şeklinde iddialar dolaştığını söyleyerek, "Turgut Temelli kavşağındaki Kız Meslek Lisesi eğitimine devam edecek. İnşaatı devam eden İMKB Kız Meslek Lisesi, merkezdeki 3. kız meslek lisesi olacaktır" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız