SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İmza Günü İçin Geldi

A- A+ PAYLAŞ

Cem Özer, bazı ünlülerin, magazin gazetecilerinin bulunduğunu bildiği yerlere gidip, görüntüleri çekilince de tepki göstermelerini eleştirdi. Özer, yapılan bu hareketlerin haberi büyütmek için olduğunu savundu.

İmza gününe katılmak için Malatyapark AVM'nin davetlisi olarak Malatya'ya gelen Cem Özer, bazı ünlüler ile magazin gazetecileri arasında yaşanan olayların sorulması üzerine ; "Neredeyse yatak odasına kadar girecekler diyor. Bunu bana soruyor basın mensubu. Ne diyorsunuz diye bu konuda: Girmeyin. Merak herhalde ne bileyim. Ben bilmiyorum, buradaki bir çok vatandaş bizim özel hayatımızı merak ediyor mu? Ben o kadar merak edildiğini zannetmiyorum. Biraz da basın bu merakı uyandırıyor. Çünkü magazin ekleri neredeyse ana gazeteden daha çok okunmaya gelindi. Şöyle bir şey oluyor. Ne yapalım, vatandaş bunu talep ediyor. Hayır, siz bu şeye alıştırıyorsunuz. Ne yapalım meselesi işin kolaycılığına kaçmaktır" dedi.

 "ŞİKAYET ETMEK ANLAMSIZ"

Zaten biz tanınmak ve sevilmek için elimizden geleni yapıyoruz diyen Cem Özer, "Bende isterim, benim hayatımla çok ilgilenmesinler diye, gözlerden uzak yaşayayım ama, bir yandan bundan şikayet etmekte çok saçma. Çünkü zaten biz tanınmak ve sevilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ama buraya geldikten sonra bundan şikayet etmek anlamsızlaşıyor. O zaman olmayacaksınız. Ünlü olma, oyuncu olma. 'Ben oyuncu olacaktım, ama tanınacağımı hiç bilemiyordum' gibi bir şey olamaz. Dolayısıyla şikayet etmekte anlamsız, bu kadar meraklı olmakta anlamsız. Bunun bir sınırı var. Ben sizlerden habersiz bir şey yapmak istiyorsam, gideceğim bir sürü yer var. Ama basının olduğu yere gidip de, ondan sonra basından şikayet eden sanatçı arkadaşları ben anlamıyorum. Bir şeyi yaşamak istiyorsanız gizli gizli, gidip nerede istiyorsan yaşa. Ama oturup İstanbul'da önlerinde nöbet tutulan mekanlar var, oraya girip, çıkışta basına fırça atmanın sebebini anlamıyorum. O bence daha fazla haberi büyütmek için yapılan, çünkü öyle bağırıp çağırınca haber daha da büyüyor, sanıyorum onun için yapılan bir şey." ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız