SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İmza Sayısı 13 Bin Oldu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:17:44
A- A+ PAYLAŞ

Kayısı Diyarı Toplum Dayanışma Derneği Başkanı Sevda Kök, ‘Her Gün bir Kayısı Ye Kampanyası’ için gerekli tüm resmi yazışmaları yaptıklarını belirterek, dilekçeleri Milli Eğitim Bakanlığı’na teslim ettiklerini ve okullarda öğrencilere kayısı ikram edilmesini istediklerini söyledi.

Dernek binasında yaptığı basın açıklamasında, ‘Her Gün bir Kayısı Ye Kampanyası ‘ hakkında bilgi veren Kayısı Diyarı Toplum Dayanışma Derneği Başkanı Sevda Kök, “Bilindiği üzere, ‘ Her Gün bir Kayısı Ye Kampanyası’ için gerekli tüm resmi yazışmaları yapmış bulunuyoruz. Dosyalarımız hem imza kampanyamızın dosyası hem de tüm Türkiye geneli okullarda kayısı dağıtılması yönündeki talep dosyamızı Milli Eğitim Bakanlığına teslim ettik. Malatyalıların bu kampanyaya verdikleri önemi ve destek dolayısıyla toplam imza sayısı 13 bin’e ulaşmıştır” dedi.

Kampanyalarına siyasi ve yetkililerden destek beklediklerini bildiren Kök, “Bundan sonraki süreç bekleme sürecidir. Bizler Malatya için çok önem arz eden bu kampanyamıza bakanlığımızdan gelecek olan onay Malatya’mıza verilen önemi simgeleyecektir. Malatya hep kaderiyle baş başa bırakılmış bir şehir oldu hep bu güne kadar gönül isterdi ki bu kampanyamıza Malatya milletvekillerimiz de destek versin. Bu kampanya Malatyalıların merakla beklediği bir kampanya oldu” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız