SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İmzalar Atıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:28:16
İmzalar Atıldı
A- A+ PAYLAŞ
 
 
Yeni Malatya Spor'da transfer edilen Aytek Ökten ile Ercan Ercan Ünal ile sözleşme yapıldı. 
 
Orduzu Pınarbaşı'ndaki tesislerde düzenlenen imza törenine Teknik Direktör Gürses Kılıç ile futbolcular Aytek ve Ercan katıldı. 
 
"İNŞALLAH İYİ VERİM ALIRIZ"
 
Törende konuşan basın sözcüsü Halil Karaman, "Grup lideri Şanlıurfaspor ile hafta sonu deplasmanda karşılaşacağız. Şanlıurfaspor'dan daha rahatız. Endişemiz çok fazla yok. Oyuncu arkadaşlarımız teknik olarak daha rahat bir maça çıkacaklar. Ümit ediyoruz ki, liderden alacağımız puan ya da puanlarla bir dönüm noktasını yakalayacağız. Şanlıurfaspor maçı öncesinde kadromuza 3 yeni futbolcu dahil ettik. Eyüpsrpor'da forma giyen forvet oyuncusu Aytek Öktem'i, kadromuza kattık. Kendisiyle 6 aylık bir sözleşme yapacağız. İnşallah kendisinden iyi bir verim alırız. Geçtiğimiz sezon takımımızda forma giyen sol bek oyuncusu Can Ulun ile tekrar anlaştık. Hava şartlarının olumsuz olması nedeniyle henüz kendisi Malatya'ya gelemedi. Kendisiyle 6 aylık sözleşme imzalayacağız. Yine kamuoyunun yakından tanıdığı ve Denizlispor'da forma giyen stoper mevkiinde oynayan Ercan Ünal ile anlaştık. Üzerimizdeki baskıyı atmak için bir galibiyete ihtiyacımız var. İnanıyorum ki, teknik olarak arkadaşlarımız uyum sorununu aştıktan sonra galibiyetlerle bir seri yakalayıp, korkulu rüya görmeyeceğiz. İnşallah sıkıntılı bir dönem geçirmeyeceğiz. Bunun yanında bir sonraki sezonun iskeletini oluşturmak için çalışıyoruz. Önümüzdeki sezon başarıyı yakalamayı ümit ediyoruz." dedi.
 
"KATKI SAĞLAMAK İÇİN GELDİM"
 
İmza töreninden sonra konuşan Ercan Ünal, "Yeni Malatyaspor'a katkı sağlamak için geldim. Elimden gelen her şeyi yapmaya çalışacağım. İnşallah hem benim adıma hem de takım adına iyi bir sezon geçiririz. Bu seneyi bir şekilde atlatıp, daha çok gelecek sezonu düşünüyoruz. İnşallah daha iyi olacağız. Takımımızın puan tablosundaki yeri sıkıntılı gibi gözüküyor ama kaliteli bir kadroya sahibiz. Özgüven açısından galibiyete ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Bir galibiyetten sonra takımın daha iyi olacağı kanaatindeyim. Köklü bir camiaya geldim. Yıllarca üst liglerde oynayan bir kulüp. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı. 
 
"ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"
 
Forvet oyuncusu Aytek Öktem ise, konuşmasında, "Burada elimizden geleni yapacağız. Takımı üstlere çıkarmak istiyoruz. Güzel bir kadromuz var. İnşallah seneye de böyle devam eder ve herkes için hayırlısı olur." dedi.
 
"ŞANSA BIRAKMAK İSTEMİYORLAR"
 
Sarı siyahlı takımın teknik direktörü Gürses Kılıç ise  "Şanlıurfaspor bu sezon lig şampiyonluğunu şansa bırakmak istemiyor. Sezon başından beri yaptığı transferlerle ve devre arasında kadrosuna kattığı oyuncularla bu ligin üzerinde bir kadro kurmuş. Bu liginde lideri konumundalar. Önemli bir ekip, önemli bir deplasman. Ben daha önceki takımımla o deplasmandan 4-1 galip ayrılmıştım. Bu hafta önemli eksiklerimiz var. Gökhan ve Bülent kart cezalısı ayrıca Erman sakat. Önemli mevkilerde önemli eksiklerimiz var. Beklide hiç oynamamış veya uzun süredir antrenman yapmamış oyuncularla maça çıkacağız. Şuandaki görünüm onu gösteriyor. Çünkü bazı mevkilerde elimizde oyuncu yok. Bu her şeyi kabulleniyoruz anlamına gelmiyor. Sahada 11-11 çıktığımız sürece her güçlü rakibe aynı güçle karşılık verecek durumdayız.Bizim derdimiz şu haftalar. Ve biz birkaç hafta sonra inanın çok iyi bir takım olacağız. Onun garantisini de veriyorum. Şampiyonluğa oynayan ekipler görünümünde olacağız. Ama zaman ve sabır lazım. Onun dışında diğer ekipleri etüt edersek, TFF, Diyarbakırspor ile ilgili bir savunma istedi. İleriki günler ne getirir onu bilemeyiz. Diyarbakırspor'da büyük bir camiadır. Çorumspor'da bu ligde yıllardır oynayan bir ekip. Tokatspor'da transferin önünü açtı. Ama şunu ilerleyen haftalarda göreceksiniz ki, maçların temposu arttıkça, sakat verecek, cezalı verecek ve tempoları düşecek. Bu durumdan biz çok fazla etkilenmeyeceğiz. Amacımız yukarıdaki takımları yakalamak" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız