SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İmzalar 'Buhar mı' Oldu?

A- A+ PAYLAŞ

Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, olağanüstü genel kurul için 113 imza gönderildiğini söyledi. Ancak, Futbol Federasyonu Asbaşkanı Kemal Kapulluoğlu, kendilerine 60 imzanın ulaştığını açıkladı.

OLAĞANÜSTÜ genel kurul için toplanan imzalar, tam bir kara mizah konusu oldu. İmzaları toplayan Levent Kızıl, "Ben 113 imza gönderdim" demesine karşın, Futbol Federasyonu Asbaşkanı Kemal Kapulluoğlu, kendilerine henüz 60 civarında imza geldiğini bildirdi. 9 Ocak tarihi itibarıyle Futbol Federasyonu’na 113 imza iletildiğini öne süren Kızıl, "Kimlerin imza verdiğini tek tek açıkladım. Bu imzalar, noterde verildi. Yine noter kanalıyla federasyona gönderildi. Aradan 15 gün geçti. Bu süre içerisinde, bu imzaların federasyona ulaşmaması mümkün mü? Topladığımız imzalara ne oldu? Futbol Federasyonu, ince hesaplar peşinde. Toplanan imzalar, noter kanalı ile gönderildiği için, yasal sürecin de başlaması gerekir.

90 imza gerekiyor

Ortada büyük bir sorumsuzluk ve ciddiyetsizlik var. Federasyon yetkililerini, göreve davet ediyorum. İmzalar, en kısa zamanda ortaya çıkartılsın ve gereken yapılsın" dedi.

Futbol Federasyonu Asbaşkanı Kemal Kapulluoğlu ise, "Bize şu ana kadar 60 civarında imza geldi. Yani yeterli sayıya henüz ulaşılamadı. Bu gecikmenin nedenini bilemiyorum. Ama bazı imzaların Levent Kızıl aracılığıyla gönderildiği söyleniyor. Bu yüzden, bir gecikme yaşanmış olabilir" şeklinde konuştu. Öte yandan, olağanüstü genel kurul ile ilgili asgari 90 imza gerektiği için, yasal işlemlerin başlaması konusunda sürecin çok uzayabileceği öne sürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız