SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İmzayı Muhtar Verince..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir ev yıkımı adeta komediye döndü. Evin hangi mahalleye ait olduğu tesbit edildikten sonra yıkım gerçekleştirildi.

Merkez Melekbaba Mahallesi Melekbaba Caddesi 63 numaralı tek katlı eski evin bir bölümü kendilğinden yıkıldı. Vefat etmiş olan Hüseyin Türk'e ait olduğu boş evin Melekbaba mı, yoksa İskender Mahallesi'ne mi ait olduğunu tesbit için olay yerine Melekbaba Mahallesi Muhtarı Ali Demir çağrıldı. Melekbaba Mahallesi Muhtarı Ali Demir cep telefonu ile İskender Mahallesi muhtarını çağırdı. Ancak İskender Mahallesi muhtarı olay yerine gelmeyince Melekbaba Mahallesi Muhtarı'nın imzası ile belediye ekipleri tarafından bir bölümü çöken evin tamamı yıkıldı.

Ev yıkılmadan önce de TEDAŞ görevlileri, evin elektrik telini direkten kesti.

Bu arada, mahalle sakinlerinden İhsan Gürcü ise, sözü edilen evin sahibinin vefat ettiğini ve çocuklarının İstanbul'da yaşadıklarını belirtip, "Boş olan ev eski olması nedeniyle kimse oturmuyordu. Bugün bir bölümü kendiliğinden yıkıldı. Bizler de polise haber verdik. Polisler ve belediye ekipleri geldi"dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız